Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αντίσταση Πολιτών Δυτ Ελλάδας: Για ποια τιμή μιλά ο κ. Καρχιμάκης;

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη, ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Β. Χατζηλάμπρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην Πάτρα, ο κ. Καρχιμάκης χαρακτήρισε “θέμα τιμής” τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Για ποια τιμή ακριβώς μας μιλά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
Πού πήγε η τιμή του κόμματός του, όταν έταξαν στον λαό σοσιαλισμό και τον έριξαν στη βαρβαρότητα του Μνημονίου; Πού πήγε η τιμή τους όταν διαβεβαίωναν ότι η χώρα δεν θα υπαχθεί στο “μηχανισμό στήριξης”, για να μας ρίξουν στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ; Πού πήγε η τιμή τους όταν μας έταζαν ανάπτυξη και αναδιανομή εισοδήματος, για να μας κόψουν μισθούς και συντάξεις, και να δώσουν 78 δισ. ευρώ στις τράπεζες;
Ειδικά στην Αχαΐα ο κ. Καρχιμάκης δεν δικαιούται να ομιλεί για τιμή. Κι αυτό, γιατί ενώ ο νομός έχει στηρίξει επανειλημμένα το ΠΑΣΟΚ, τον κατάντησαν τελευταίο των τελευταίων. Γιατί και η κοροϊδία έχει όριο.
Ας αφήσουν λοιπόν τις επικλήσεις στο παρελθόν που οι ίδιοι έχουν διαγράψει προ πολλού, κι ας ετοιμαστούν να εισπράξουν την οργή των πολιτών που εξαπάτησαν.
Ο κ. Καρχιμάκης, αντί να μιλά σε κομματικά στελέχη σε ξενοδοχεία προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ας πάει στις ουρές του ΟΑΕΔ Πάτρας, στους διαδρόμους της Παθολογικής Κλινικής, ας περπατήσει στις γειτονιές που πλημμύρισαν χθες από τη βροχή, ας πάει στα χωριά που ερημώνουν, για να δει πού η κυβέρνησή του και οι τοπικοί παράγοντες που τη στηρίζουν έχουν φέρει την αξιοπρέπεια και την τιμή της Αχαΐας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: