Κάντε τη ψαραγορά τακτικό σας σταθμό στο ψώνισμα και πάρτε σπίτι σας τα καλά της θάλασσας. Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό γεύμα με την ποιότητα και τη φρεσκάδα των αγαθών της λιμνοθάλασσας.
Κι o φίλος μας ο Λευτέρης, μας λέει τι να προσέχουμε όταν αγοράζουμε ψάρια!
"1.Το φρέσκο ψάρι έχει σφιχτό κρέας. Το καταλαβαίνουμε αν πιέσουμε το κρέας του, αν είναι σφικτό αυτό θα πρέπει να επανέλθει γρήγορα. Ρίξτε και μια ματιά στα βράνχιά του θα πρέπει να είναι έντονα κόκκινα κι όχι καφε.
2.Τα μικρά ψάρια, όπως η σαρδέλα δεν πρέπει να έχουν βγάλει το αίμα τους.
3.Τα χταπόδια οι σουπιές τα καλαμάρια δεν πρέπει να κοκκινίζουν και το δέρμα τους να είναι λευκό σα γάλα."
Και κάτι άλλο
Ζητήστε αυγοτάραχο και έτοιμα παστά, έχουν όλοι.
Για μεγένθυνση κάντε κλίκ στις εικόνες είναι «φρέσκες»! δηλαδή σημερινές κι αυτές όπως τα ψάρια.
Και κάτι άλλο
Ζητήστε αυγοτάραχο και έτοιμα παστά, έχουν όλοι.
Για μεγένθυνση κάντε κλίκ στις εικόνες είναι «φρέσκες»! δηλαδή σημερινές κι αυτές όπως τα ψάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου