Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ξεκινά η διαδικασία αναθεώρησης του «Καλλικράτη»


Ξεκινά η διαδικασία αναθεώρησης του «Καλλικράτη», με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση, να προωθεί, αρχικά, την επαναλειτουργία της Υποεπιτροπής της Βουλής - λειτούργησε και την προηγούμενη Κοινοβουλευτική περίοδο - με ειδικότερο αντικείμενο, την ακρόαση Φορέων και την κατάθεση απόψεων των Κομμάτων, σχετικά με το μείζον ζήτημα της αναδιαμόρφωσης του καταστατικού χάρτη («Καλλικράτη») λειτουργίας των Ο.Τ.Α. της Χώρας......

Έτσι, οι ριζικές αλλαγές που προδιαγράφονται στον «Καλλικράτη» και η γενικότερη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, η οποία θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, στις 12.00 το μεσημέρι, στην «Αίθουσα Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» στη Βουλή.

Πρόταση του etolikonews: Να συγκροτηθεί μια ολιγομελή ομάδα πολιτών και να διεκδικήσουμε την επαναλειτουργία του Δήμου Αιτωλικού!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: