Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τον Μπέκο υποστηρίζουν Δημοτικοί σύμβουλοι του ΜεσολογγίουΠολίτες της περιοχής του δήμου Μεσολογγίου, μεταξύ τους και δυο δημοτικοί σύμβουλοι έχουν υπογράψει κείμενο υπέρ ρομά που βρίσκεται προφυλακισμένος για τα σοβαρά επεισόδια του Αυγούστου στο Αιτωλικό....

Το κείμενο που πιθανώς να χρησιμοποιηθεί για την νομική συμπαράσταση του συγκεκριμένου ρομά, ώστε να επιτευχθεί η άρση των ορών της προφυλάκισης του, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο Αιτωλικό, ακόμη περισσότερο επειδή, σύμφωνα με ανθρώπους που το έχουν δει περιλαμβάνει υπογραφές δυο δημοτικών συμβούλων και συγκεκριμένα  των κ. Μουρκούση και Μπαλαμπάνη.

Από την άλλη όμως δεν παύουν να υπάρχουν και κάποιες φωνές που λένε πως ο προφυλακισμένος ρομά Β. Μπέκος , που πριν μερικές εβδομάδες έστειλε και επιστολή στον τοπικό τύπο για τα επεισόδια και την προφυλάκιση του, δεν  έχει καμιά συμμετοχή στα επεισόδια και αδίκως προφυλακίστηκε.

Πάντως γενικώς το κείμενο πολλοί επίσημοι και αιρετοί στο Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή, απέφυγαν να το υπογράψουν

Η μεγάλη πλειοψηφία  των κατοίκων του Αιτωλικού, έχει άλλη άποψη και καταγράφονται ήδη κάποιες πρώτες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες σχετικά με την συλλογή των υπογραφών και ειδικά για την συμμετοχή των δυο δημοτικών συμβούλων.


πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο που υπογράφει ο Μουρκούσης και ο ΜπΑΛΑΜΠΆΝΗς κατα τέθηκε από τον δικηογόρο του Μπέκου για να αποφυλακιστεί.Ψηφίστε μετά τον Μουρκούση