Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα οι κάτοικοι του Αιτωλικού

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν πέντε πολίτες του Αιτωλικού κατά της ΔΕΥΑΜ, όταν τους ήρθε η ειδοποίηση για διακοπή υδροδότησης, επειδή δεν πλήρωσαν το λογαριασμό.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι κάτοικοι του Αιτωλικού αρνούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς, λόγω του ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο προς πόση......
Έτσι ενόψει του κινδύνου διακοπής των παροχών νερού οι συγκεκριμένοι κάτοικοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία εκδικάστηκαν άμεσα και σε πρώτη φάση τα κέρδισαν γλυτώνοντας τη διακοπή. Ωστόσο αναμένεται τακτική δικάσιμος, όπου η ΔΕΥΑΜ θα προβάλλει τα δικά της επιχειρήματα στα οποία στηρίζεται η απόφασή της να πάρει δραστικά μέτρα για την είσπραξη των οφειλών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο δραστικό μέτρο που πρέπει να πάρει η ΔΕΥΑΜ είναι να παρέχει στο Αιτωλικό υγειινό πόσιμο νερό και να αφήσει τις απειλές για διακοπή νέρού και άλλα τέτοια.
Η υπόθεση του νερού δεν είναι μόνο είσπραξη λογαριασμών και πόσα θα μπούνε στο ταμείο.Πάντων των πραγμάτων μέτρο είναι οι άνθρωποι.
Ας έλθετε κύριοι της ΔΕΥΑΜ στη θέση των κατοίκων αυτών που ξοδεύουν για την αγορά πόσιμου νερού και τόσα άλλα που υφίστανται μαζί με τους υπέρογκους λογαριασμούς που τους αποστέλλετε.

Ανώνυμος είπε...

Οι αποχετευσης ειναι ολες βουλωμενες τα φρεατια το ιδιο τα αντλιοστασια δεν δουλευουν οταν πρεπει. το νερο ακαταληλο. Θελουν και λεφτα απο πανω ελεος!!!!!