Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Κάλεσμα εθελοντικής εργασίας στον Αγιο Νικόλαο Κρεμαστό


ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ
Η εθελοντική ομάδα για την διάσωση και διαμόρφωση του ιστορικού μνημείου της σκήτης του Αγίου Νικολάου του Κρεμαστού, υλοποιώντας τις μέχρι τώρα δεσμεύσεις της, είναι έτοιμη να κάνει μια ακόμη παρέμβαση, όπως έχει προαναγγείλει, φτιάχνοντας σκάλες. Για να αποτελέσει παρελθόν το τελευταίο επικίνδυνο κομμάτι της διαδρομής  προς αυτό το θαύμα της φύσης και του πολιτισμού και να γίνει πιο εύκολη η προσβασιμότητα για τους πιστούς......
Στην κοινή αυτή προσπάθεια βάζουν «πλάτη» όσοι διακατέχονται από αγάπη, φιλότιμο, διαφορετική κουλτούρα, θρησκευτικό συναίσθημα, αγαπούν  τη φύση, το περιβάλλον και έχουν μια διαφορετική νοοτροπία και ίσως να είναι ρομαντικοί ή και λίγο (ΘΕΟτρελοι) .
Αυτούς τους απλούς λοιπόν ανθρώπους, που διακατέχονται από τα παραπάνω, θα θέλαμε να τους έχουμε κοντά μας στην επίπονη αυτή προσπάθεια, για τη μεταφορά των υλικών.
Η προσπάθεια μας, θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου 2011 και θα ξεκινήσει από το Κεφαλόβρυσο στις 09:00 το πρωί.
ΠΡΟΣΟΧΗ: τα συμβατικά αυτοκίνητα φτάνουν το πολύ μέχρι τον προφήτη ΗΛΙΑ. Από εκεί και μετά μέχρι τις παρυφές του Αράκυνθου, που είναι και  η αφετηρία μας,  μόνο αγροτικά ή με τα πόδια.
Εμείς θα είμαστε πάλι εκεί!
Εσείς;
τηλ. Εθελοντικής ομάδας:
                                                                                                                                           ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ  ΣΕΡΒΟΣ 6942616844
ΓΑΛΑΝΗΣ  ΑΡΙΣΤΟΣ  6977287149
ΚΑΣΤΑΝΑΣ  ΠΑΝΟΣ 6948091065 Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: