Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Τα λατομεία του Αγ Ηλία Αιτωλικού ξανά στο ΔΣ Μεσολογγίου

Για το επίκαιρο θέμα της μη καταβολής των μισθωμάτων από τα Λατομεία Γύψου του Αγ. Ηλία, μίλησε προ ημερησίας διατάξεως στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου της 3/8/11, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το μέλλον είναι τώρα» Νίκος Μουρκούσης........

   Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών ο Δήμος και υπογράφει ο αντιδήμαρχος κ. Νούλας, ο Νικ. Μουρκούσης είπε τα εξής:
   «Είμαστε ικανοποιημένοι που η Δημοτική Αρχή, έστω και αργά, μετά την ανάδειξη του θέματος από τον συνδυασμό μας, ασπάσθηκε την πρότασή μας και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για την είσπραξη των μισθωμάτων ύψους 200.000 ευρώ περίπου. Τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις παραπάνω οφειλές και τα οποία καταθέτω στα πρακτικά του Συμβουλίου, είναι :      1) ΟΡΟΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ μίσθωσης Λατομείου 7/3/2008 , το οποίο υπογράφει για λογαριασμό της εταιρείας ο Ηλίας Κωνσταντίνου και 2) ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ  19/11/2008 το οποίο υπογράφεται από τον πρώην Δήμαρχο Αιτωλικού Νικόλαο Γαλάνη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας Γεώργιο Ταττά.
      Εμείς ως Δημοτικός Συνδυασμός, περιμένοντας την απόφαση του Δικαστηρίου, θα δημοσιοποιούμε οποιοδήποτε θέμα προκειμένου να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του Δήμου, παρότι αυτό ίσως ξενίζει κάποιους..»
   Η παρέμβαση στη συνεδρίαση του αρμόδιου αντιδημάρχου, ότι τελικά το διεκδικούμενο ποσό είναι 123 χιλ. ευρώ και παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος ο ίδιος μιλούσε για 25 χιλ. ευρώ, αποδεικνύει ότι τα συμφέροντα του Δήμου, δηλαδή των δημοτών, δεν είναι και στα καλύτερα χέρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: