Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αγιαγάθη 2011. Η απάντηση του Αιτωλικού στο δήμαρχο Π Κατσούλη

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Π Κατσούλης έδειξε την απαξίωση του στο πανελλαδικά γνωστό πανηγύρι του Αιτωλικού την Αγιαγάθη, με το να μη το συμπεριλάβει στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του νέου καλλικρατικού δήμου.
Έδειξε ότι σαμποτάρει το πανηγύρι μας, πραγματοποιώντας σαν δήμος τις ίδιες ημερομηνίες διάφορες ανούσιες και γλυκανάλατες εκδηλώσεις.
Και τέλος προσπαθεί να υποβαθμίσει το πανηγύρι, καταργώντας το έθιμο της καύσης πυροτεχνημάτων που γινόταν κάθε χρόνο για παραπάνω από πενήντα (50) χρόνια.......

Έτσι το Αιτωλικό και ειδικά η νεολαία του παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους, έφτιαξαν την αφίσα που βλέπετε στην αρχή του κειμένου, την οποία τοιχοκόλλησαν σε ολόκληρο το Αιτωλικό και όχι μόνο.  
Και μάλιστα σε πείσμα του καλλικρατικού νόμου και στις ατυχείς κινήσεις της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου, παρουσιάζουν την αφίσα σαν «Δήμος Αιτωλικού» έτσι άλα παλιακά.
Παράλληλα έχει ξεκινήσει η συλλογή χρημάτων από δημότες, επαγγελματίες και φορείς, προκειμένου να γίνει κανονικά και με πρωτοβουλία των Αιτωλικιωτών,  η καύση των πυροτεχνημάτων όπως γίνεται κάθε χρόνο.
Συγχρόνως στέλνουν και το μήνυμα, «Δήμαρχε οι Αιτωλικιώτες φοράνε τη λεβέντικη Ελληνική φουστανέλα και όχι τίποτα φουστίτσες….»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΕΚΙΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΜΑΤΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΥΣΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω καμια σχεση με μεσολλογγι καλα σκατα ειναι και αυτοι,αλλα και εσεις πολυ ουγκαντα ,,,, βρεθηκα στην παραλια του λουροθυ φετος, και βεβαια δεν καθησα σε αυτο το εκτρωμα....στο γυρισσμο μεχρι το αιτωλικο παρατηρησα τονους σκουπιδιων σε ολη την διαδρομη . αφηστε τα πανυγηρια και βγειτε να σκουπισετε , σασ εχει φαει η βρωμα