Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Υπόγειες συμφωνίες;

Έχουν κάνει τις συμφωνίες τους βάση των όσων δικαιούνται

Αληθεύει ότι ορισμένοι από τους Δημάρχους που έχουν μακροημερεύσει στην αυτοδιοίκηση , κόπτονται για τα όρια των Δήμων.....τοποθετώντας το Δήμο που σήμερα διοικούν σε γεωγραφική ενότητα κόντρα στην επιθυμία των Δημοτών αλλά στα δικά τους μέτρα;
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εξασφαλίζει χωρίς εκλογή όπως συζητιέται την θέση τους στα υπό σύσταση Δημοτικά Συμβούλια.
Και πώς ; Αυτό το προβλέπει ο νέος κώδικας.
Όσοι λοιπόν έχουν διατελέσει 2ή 3ης τετραετίες Δήμαρχοι ή Δημοτικοί Συμβούλιου εξ όφιτσιου συμμετέχουν στα Δ. Σ. χωρίς σταυρό προτίμησης.

Για αυτό λοιπόν και πολλοί το πολιτικό τους μέλλον δεν το βλέπουν αποκλειστικά ενταγμένο στο πολιτικό τους χώρο αλλά είναι έτοιμοι να μεταπηδήσουν στο ισχυρότερο ψηφοδέλτιο, άσχετα αν είναι των πολιτικών τους αντιπάλων .
Μάλιστα έχουν κάνει και στις σχετικές διαπραγματεύσεις για το ρόλο και τη θέση που θα αποκτήσουν στους νέους δήμους εδώ και αρκετό διάστημα.
Για αυτό και πολλοί από αυτούς σε ιδιωτικές συζητήσεις και δημόσιες φιλοτεχνούν πράσινους δημάρχους με άκρατο θαυμασμό .

Πηγή: Το Παρόν της Αιτ/νιας

Σημείωση etolikonews: Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά. Δεν παραδοθήκαμε αμαχητί στο Μεσολόγγι. Κάναμε τις συμφωνίες μας; Η συνέχεια προβλέπετε άκρως ενδιαφέρουσα……


Δεν υπάρχουν σχόλια: