Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Στο Αιτωλικό η κηδεία του Λ. Φούντα

Στη γενέτειρά του, το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει μάλλον αύριο η κηδεία του Λάμπρου Φούντα. Εγγονός ιερέα, γιος υψηλόβαθμου γιατρού της Αεροπορίας και ανιψιός πολιτικού στελέχους της ΝΔ που είχε διατελέσει βουλευτής και είχε διεκδικήσει και τη δημαρχία Αγρινίου,...
ο Λάμπρος Φούντας είχε καταφέρει να κρύβει πολύ καλά τις έκνομες δραστηριότητές του από τους συμπατριώτες του. Μεγάλη είναι η έκπληξη όχι μόνο στο Αγρίνιο αλλά και σε όλο το νομό ο οποίος για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και όχι για καλό λόγο. Η δολοφονία των 5 κυνηγών πριν μερικά χρόνια και οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τη δράση του Λ.Φούντα κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται τι ωθεί τους Αιτωλοακαρνάνες να επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά...
Ο 35χρονος σκοτώθηκε και δεν είχε την τύχη του Σάββα Ξηρού που πάλι επί θητείας του Μιχάλη Χρυσοχοίδη είχε ξετυλιχθεί το κουβάρι της τρομοκρατίας.
Τώρα μπούκαραν στο σπίτι του και το πατρικό και πήραν τα στοιχεία που ήθελαν. Όμως δεν ανακοινώνεται τίποτα καθώς πολλά μπορεί να γίνουν τις επόμενες ημέρες και ώρες να έχουμε συλλήψεις και εντάλματα.

Ο νεκρός φόραγε διπλά γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα και dna για να κλέψει ένα σαραβαλάκι seat που είχε αξία 1.000 ευρώ και είχε όπλο και χειροβομβίδα ίδιου τύπου με αυτές που χρησιμοποιεί ο "Επαναστατικός αγώνας" και η "ΣΕΧΤΑ".

Δεν είχε ταυτότητα και κινητό για να μην εντοπιστεί εύκολα αν έπεφτε σε μπλόκο όπως και έγινε. Δεν ήθελε να μπορούν να δούνε τις κλήσεις που είχε κάνει και να έχουν έναν αριθμό κινητού που μπορεί να χρησιμοποιούσε με άλλα στοιχεία.

Δεδομένο είναι ότι θα γίνει άρση για να διαπιστωθεί με ποιους μιλούσε.

Πηγή: troktiko

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Η δολοφονία των 5 κυνηγών πριν μερικά χρόνια και οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τη δράση του Λ.Φούντα κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται τι ωθεί τους Αιτωλοακαρνάνες να επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά..."

Πολύ ρατσιστικό σχόλιο