Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γ. Αναγνωστόπουλος: «Μακάρι να ελέγξει το δήμο Μεσολογγίου το ΣΔΟΕ…»


Ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ελέγχους του ΣΔΟΕ, σε πρώην δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ των οποίων και ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να πιστεύω ότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»  περί σαρωτικών ελέγχων του ΣΔΟΕ σε δήμους της Αιτωλοακαρνανίας είναι έγκυρο.....

Και θέλω να το πιστεύω για δυο λόγους. Ο ένας είναι ότι επιτέλους οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν καθώς ειδικά για το δήμο Μεσολογγίου έχουν υπάρξει αλλεπάλληλα αιτήματα ακόμη και με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Ο άλλος και πιο σημαντικός είναι, ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων για το δήμο Μεσολογγίου την περίοδο που διετέλεσα δήμαρχος (2007 -2010), είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσουν την οριστική ταφόπλακα, σε όσους έστησαν πολιτικές καριέρες στο ψεύδος και τη συκοφαντία.
Και αναφέρομαι σε αυτούς, που τις παραμονές των εκλογών του 2010 για να πλήξουν τη δημοτική μας αρχή εκστόμιζαν, ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες, για την οικονομική διαχείριση στο δήμο Μεσολογγίου.
Τέλος, παράλληλα με τους ελέγχους στους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης ικανοποίηση νιώθω για το ότι, οι έλεγχοι θα επεκταθούν και σε στελέχη συνεταιριστικών ενώσεων και οργανισμών, γιατρούς και διοικητικά στελέχη του ΕΣΥ κλπ.
Το γιατί αυτονόητο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: