Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σκάνδαλο με ροζ τηλέφωνα στη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού


Οι τελευταίοι λογαριασμοί τηλεφώνου που ήρθαν στο π Δήμο Αιτωλικού, έκρυβαν μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη για τους διοικούντες τον Δήμο. Το τηλέφωνο που εξυπηρετεί τη τεχνική υπηρεσία στο Αιτωλικό, είχε ένα τεράστιο ποσό οφειλής τηλεφωνικών τελών, που ανέρχεται σε Δύο Χιλιάδες Επτακόσια Ευρώ (2.700,00) τη στιγμή που οι προηγούμενοι λογαριασμοί δεν ξεπερνούσαν τα 50 – 70 ευρώ........

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Μεσολογγίου ζήτησε και πήρε ανάλυση του λογαριασμού από τον ΟΤΕ, όπου βρήκε ότι κάποιος «μερακλής» υπάλληλος καλούσε ροζ τηλεφωνικές γραμμές επανειλημμένα και μάλιστα όχι μια αλλά τρείς διαφορετικές.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του γεγονότος από τον Αντιδήμαρχο Π Νούλα ενώ γνώστης του θέματος από την πρώτη στιγμή είναι και Δήμαρχος Π Κατσούλης.
Το έργο της έρευνας δεν είναι και τόσο δύσκολο καθότι υπάρχει υπεύθυνος υπάλληλος για το συγκεκριμένο κτίριο που έχει τα κλειδιά, τα άτομα που μπαινόβγαιναν στο συγκεκριμένο κτίριο είναι ελάχιστα, αλλά και η ανάλυση του ΟΤΕ περιέχει συγκεκριμένες ώρες και ημέρες που έγιναν τα τηλεφωνήματα στις ροζ γραμμές.
Το θέμα θα παραπεμφθεί σε ΕΔΕ και ελπίζουμε να γίνει γνωστό στους δημότες το αποτέλεσμα, μιας και τις «κάψες» του υπαλλήλου καλούμαστε να τις πληρώσουμε όλοι μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κομματικές αλχημείες των υπηρεσιακών συμβουλίων με τις ευλογίες της κυβερνητικής εξουσίας του ΠΑΣΟΚ από το 1981 κατά Πάγκαλον Δημοκρατία της Ελλάδας,βγάζουν μάτι!!! Άσχετοι ή διαστροφικοί υπάλληλοι σε καίριες οργανικές θέσεις του Δήμου, ήταν αυτοί που εκτόπιζαν την ουσία της παραγωγικότητας και της αξιοκρατίας και απομυζούσαν παρέα με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους, κάθε οικονομικό πόρο της πόλης του Αιτωλικού. Αξίζουμε μια πιο οργανωμένη πόλη και όχι μια ψηφοθηρική συνουσία ανίκανων και ευνουχισμένων πολιτικών και διοικητικών προϊσταμένων!!!
Ο αγανα(χ)τισμένος

Ανώνυμος είπε...

σημερα ο δ. καζακης στο αγρινιο, στις 8.30
http://seisaxthia.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη δε το περιμέναμε κι αυτό!!! Όταν το τηλέφωνο μιας δημόσιας υπηρεσίας καταντάει εργαλείο διαστροφικών φαντασιώσεων των υπεύθυνων υπαλλήλων της τότε...αλλάζουμε νούμερο στο τηλέφωνο που να αρχίζει από 901-902-903....909