Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ηχηρές απαντήσεις στο δήμαρχο Λονδίνου δίνει ο Ν. Καραπάνος


Ο γραμματέας της ΕΚΟ Εμπόρων της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος σχολιάζοντας, δηλώσεις του δημάρχου Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον σχετικά με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας τονίζει:
«Ως Έλληνας πολίτης  αισθάνομαι αηδιασμένος από τους επικριτικούς χαρακτηρισμούς του δημάρχου του Λονδίνου για την ελληνική κοινωνία και τη χώρα μας καθώς και για την προτροπή του, στους εταίρους μας, να θέσουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης........
Πρόκειται, για αναφορές που προσβάλουν βάναυσα την κάθε ελληνίδα και τον κάθε έλληνα και οι οποίες γίνονται, σε μια κρίσιμη καμπή για τη χώρα.
Θα πρέπει άμεσα, η ελληνική διπλωματία αλλά και το ισχυρό ελληνικό εφοπλιστικό λόμπυ να δώσουν ηχηρή απάντηση στο δήμαρχο του Λονδίνου, γι’ αυτές τις απαράδεκτές αναφορές του. Άλλωστε πρόγονοί του, ήταν αυτοί που έκλεψαν τους θησαυρούς της Ελλάδας και αναφέρομαι στα Ελγίνεια… ενώ δεν θα πρέπει να παραβλεφτεί το γεγονός ότι η Μεγάλη Βρετανία είναι εκτός ευρώ…»
Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Λονδίνου σε άρθρο του στην εφημερίδα Daily Telegraph χαρακτηρίζει τους Έλληνες «απερίσκεπτους» και προτείνει την έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: