Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Νέοι βανδαλισμοί στο Αιτωλικό από τους τσιγγάνους.


Οι βανδαλισμοί, οι καταστροφές και οι κλεψιές, συνεχίζονται δυστυχώς με αμείωτη ένταση στην περιοχή του Αιτωλικού. Μετά το μνημείο του Ντολμά και το Στάδιο του Αιτωλικού, σειρά πήρε χθες ο χώρος του πρώην Κ.Ε.Κ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ, ο οποίος καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.......


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μετά και το τελευταίο αυτό γεγονός δήλωσε: «Η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου στο Αιτωλικό και η οργανωμένη πολιτεία πρέπει να λάβει αποφάσεις. Οι πολίτες της περιοχής βιώνουν μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Τα λόγια πλέον δεν αρκούν. Απαιτούνται πράξεις. Συμμορίες εγκληματιών έχουν διεισδύσει στο χώρο των αθίγγανων, .έχοντας δημιουργήσει ένα παρακράτος φόβου και ανομίας. Ο Δήμος είναι έτοιμος και αναμένει τις αποφάσεις και τη στήριξη της πολιτείας για να δράσει».





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να επισημάνω η ολοκληρωτική καταστροφή στο συγκεκριμένο κτίριο έχει συμβεί εδώ και αρκετούς μήνες. Οι εικόνες της λεηλάτησης και της καταστροφής δεν μπορούν ωστόσο να μεταφέρουν ταυτόχρονα την δυσοσμία από τα κάθε είδους κόπρανα κτλ. που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των περιοίκων...Πραγματική εξαθλίωση.

Ανώνυμος είπε...

Οι ζημιές αυτές έχουν γίνει επι δημαρχίας Γαλάνη ο οποίος αδιαφορούσε πλήρως για τα συμβαίνοντα στο δήμο του. Είναι απορίας άξιο γιατί ξαφνικά ο σημερινός Δήμαρχος Μεσολογγίου θυμήθηκε τώρα να τις καταγγείλει, σε μια περίοδο που τα πνεύματα μεταξύ Αιτωλικιωτών και γύφτων είναι οξυμένα. Γιατί ρίχνεις λάδι στη φωτιά Δήμαρχε; Μήπως έχεις στα σκαριά καμιά μελέτη κάμποσων χιλιάδων ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών; Ξέρεις σε ποιόν να δώσεις τη δουλειά, σε αυτούς που έκαναν το τεράστιο έργο στα Καλα καθούμενα!!!