Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45 – (30200) – ΤΗΛ. 26310-22281 – (FAX 26310-25251)
Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.....
Μεσολόγγι 10/5/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6-5-2010 ευρεία σύσκεψη φορέων και πρωτοβάθμιων σωματείων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από την διοίκηση του Ε.Κ.Μ., που είχε και την πρωτοβουλία, εκπρόσωποι από: την Συνομοσπονδία Αλιέων Ελλάδος, Σωματείο Οικοδόμων, Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑΜ, στην Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών περιοχής Μεσολογγίου, το Σωματείο Εργαζομένων στην Ε.Α.Σ. Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Μεσολογγίου, ο Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου και το Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών ΣΤΕΓ του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου.
Από τη σύσκεψη προέκυψε ως κοινή συνισταμένη η δημιουργία ενός κοινού Δικτύου αλληλεγγύης των εργαζομένων μπροστά στην οικονομική κρίση και στα δυσβάσταχτα μέτρα που απειλούν πλέον την κοινωνική συνοχή και την οικονομική και οικογενειακή κατάσταση του συνόλου των εργαζομένων. Για το σκοπό αυτό κρίθηκε αναγκαίο να διευρυνθεί η ανωτέρω πρωτοβουλία και από φορείς που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του νέου Δήμου Μεσολογγίου.
Η νέα σύσκεψη ορίστηκε για την Τετάρτη 12-5-2010 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ.Μ. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.
Από το Ε.Κ. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: