Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Β Μαγγίνας δεν θα είναι υποψήφιος της ΝΔ

Λίγες ώρες πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Ρηγίλλης για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής....
Στην επιστολή του με την οποία ενημερώνει τον πρωθυπουργό για την απόφασή του, o κ. Μαγγίνας επικαλείται το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην εκλογική του περιφέρεια, την Αιτωλοακαρνανία και εκφράζει την πικρία του για τις εξελίξεις.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ανέφεραν ότι ο κ. Μαγγίνας θα «κοβόταν» από τις λίστες της ΝΔ.
Ο κ. Μαγγίνας είχε παραιτηθεί από τη θέση του στο υπουργείο Απασχόλησης, μετά από αποκαλύψεις ότι για λογαριασμό του εργάζονταν στο σπίτι του ανασφάλιστοι μετανάστες.
Στην επιστολή του, ο Β.Μαγγίνας σημειώνει:
«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες με την, επί μακρόν δημόσια αμφισβήτηση της υποψηφιότητάς μου, αποφάσισα να μη διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, οι οποίοι για πολλά χρόνια με τίμησαν με τη στήριξή τους.
»Ομολογώ ότι η εξέλιξη αυτή, με προσβάλλει και με αδικεί, αφού δεν αισθάνομαι ότι υπέχω κάποια πολιτική ή άλλη ευθύνη την οποίαν οφείλω να αναδεχθώ.
»Προέχει, ωστόσο, η παράταξη και κυρίως το συμφέρον του τόπου.
»Θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σου και να σε διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ για την επικράτηση του Κόμματός μας, στις προσεχείς εκλογές».

Πηγή: www.in.gr

1 σχόλιο:

zkarvelis είπε...

Ο Βασίλης Μαγγίνας ένας πολιτικός με ήθος σοβαρότητα και βαθιά γνώση της πολιτικής επέλεξε την οδό της απομάκρυνσης για λόγους ευθιξίας για δεύτερη φορά και μάλιστα για τον ίδιο λόγο. Ο Λαός της Αιτωλοακαρνανίας οι φίλοι, το Αιτωλικό που τον στήριζε πάντα και ο Μαγγίνας αγαπούσε, συμπαρίσταται σ αυτή του την απόφαση. Θεωρώ ότι αυτό γεγονός όχι μόνο στη Νέα Δημοκρατία και στους ευρύτερους οπαδούς της ήταν δυσάριστο, άλλα θέλω να πιστεύω και στο υπόλοιπο κόσμο όποιας πολιτικής απόχρωσης κι αν ανήκουν. Συγκαταλέγεται μέσα στους διαχρονικούς «πληροξούσιους» που σίγουρα θα μπορούσε πραγματικά να συμβάλει…