Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία Σπήλιου Λιβανού στο Αιτωλικό

«Με καθαρή συνείδηση, περισσότερη εμπειρία και διάθεση για προσφορά»

Προεκλογική περιοδεία στο Αιτωλικό πραγματοποίησε ο Σπήλιος Λιβανός στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο Σπήλιος Λιβανός συνάντησε κατοίκους και μίλησε σε συγκέντρωση ψηφοφόρων.
Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Αιτωλικό ο Σπήλιος Λιβανός δήλωσε τα ακόλουθα.
«Ήλθα και πάλι εδώ στο Αιτωλικό με καθαρή συνείδηση, περισσότερο έμπειρος, με την ίδια, όμως, διάθεση για προσφορά, όπως και πριν από δύο χρόνια. Αυτά τα δύο χρόνια προσπάθησα πολύ για την επίλυση των προβλημάτων του Αιτωλικού. Πάλεψα για την αλιεία, για την προστασία της λιμνοθάλασσας, για την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης (γεφύρια κ.λπ), για τη χρηματοδότηση του έργου υδροδότησης του Δήμου, για την ένταξη της πόλης στις σεισμόπληκτες περιοχές και για πολλά άλλα.
Δεν χρειάζονται περιττά λόγια. Μόνη υπόσχεση: Η συνέχιση της προσπάθειας για το Αιτωλικό. Μοναδικό στοίχημα: Περισσότερες λύσεις για τα προβλήματα της πόλης».
Επίσης, ο Σπήλιος Λιβανός μίλησε με βεβαιότητα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές.
«Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο σαφές ότι οι Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη με αξιόπιστες λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίση και την ανάπτυξη της χώρας», δήλωσε ο Σπήλιος Λιβανός. «Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί επιλογή ευθύνης. Στην Αιτωλοακαρνανία, το έργο των προηγούμενων πέντε ετών, το μεγαλύτερο που έχει δει ο Νομός μας εδώ και δεκαετίες δεν κρύβεται. Η παράταξη συσπειρώνεται, οι Κασσάνδρες διαψεύδονται. Η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι η μέρα του Κώστα Καραμανλή».


Γραφείο Τύπου

Σπήλιου Λιβανού Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: