Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ανακοινώθηκαν από το Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου καθ’ ύλην και κατά τόπο, ως ακολούθως:

1) Καρβέλης Σπυρίδων Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών (Αναπληρωτής Δημάρχου)
2) Καραπαπάς Γεώργιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων-Μελετών –Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Παράλληλα, αναλαμβάνει την ευθύνη αντιμετώπισης θεμάτων για την βελτίωση της καθημερινότητας....

3) Σταράμος Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Αισθητικής Αναβάθμισης, Καθαριότητας, Ποιότητας Ζωής & Ανάπτυξης, καθώς επίσης την αξιοποίηση Αναπτυξιακών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Παράλληλα αναλαμβάνει την ευθύνη για το συντονισμό και την υλοποίηση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ).
4) Ψυλογιάννης Σπυρίδων Αντιδήμαρχος (χωρική ευθύνη Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού) και ευθύνη του Τμήματος Πρασίνου για όλο τον Δήμο.

5) Παπαδόπουλος Γεώργιος Αντιδήμαρχος (χωρική ευθύνη Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών) και ευθύνη του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Σε δήλωσή του ο Νίκος Καραπάνος επισημαίνει: «Στόχος της παρούσας δημοτικής αρχής ήταν και παραμένει η εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος των δημοτών. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε δράση, ενέργεια και πρωτοβουλία, υπήρξε αποτέλεσμα συνεργασίας, συνεννόησης και επικοινωνίας είτε μεταξύ των μελών της δημοτικής ομάδας, είτε απευθείας με τους ίδιους τους δημότες ή τους φορείς του Δήμου μας.
Αυτοί άλλωστε υπήρξαν οι εντολείς μας για τη διοίκηση του Δήμου. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί προς κάθε κατεύθυνση, ότι καμία θέση ευθύνης δεν «ανήκει» σε κανένα μας. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος της παραγωγικότητάς μας και του πολιτικού ήθους το οποίο πρεσβεύουμε. Κατά συνέπεια κάθε αξίωμα διανέμεται με βάση την ικανότητα και τις αρχές του κάθε ενός μας. Δεν μπορεί ν’ αποτελέσει ούτε {δικαίωμα} αλλά ούτε και αποτέλεσμα {πιέσεων}. Οι πραγματικές προκλήσεις βρίσκονται έξω από γραφεία και κλειστές πόρτες. Αφορούν την τοπική κοινωνία, τα συσσωρευμένα προβλήματά της και την διαρκή προσπάθεια αντιμετώπισής τους. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί δημιουργικά.
Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους απερχόμενους συνεργάτες μου, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στους συμπολίτες μας. Πιστεύω πως όλοι έχουμε συντάξει τις δυνάμεις μας για την υλοποίηση των έργων και των δράσεων που ήδη έχουν προγραμματιστεί το προηγούμενο διάστημα και απευθύνονται στους δημότες. Οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι σε κάθε περίπτωση υψηλοί και δεν σταματήσουμε να τους διεκδικούμε για κανένα λόγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: