Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΙΠΠΩΝ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΩΝ

Ο Σύλλογος Εφίππων Αρματωμένων Πανηγυριστών Αιτωλικού «Η Αγία Αγάθη» ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στις δύο πομπές για την 191η Επέτειο της Μάχης του Ντολμά, είτε παρελάσατε είτε δουλέψατε εθελοντικά για τις εκδηλώσεις. Με την συμμετοχή σας αναδείξατε για άλλη μια φορά τους συλλόγους σας, και αποδείξατε πως υπάρχει ελπίδα γι’ αυτόν τον τόπο. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά! Μακάρι κάθε χρόνο να συμμετέχουμε όλο και περισσότεροι!.....

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Δήμαρχο, κύριο Νικόλαο Καραπάνο, καθώς και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τον Πρόεδρό του, κύριο Δημήτρη Μπουσμπουρέλη, για την πραγματικά πολύτιμη προσφορά του στην διοργάνωση των εκδηλώσεων της 191ης Επετείου της Μάχης του Ντολμά. Με την βοήθειά του η όλη διοργάνωση αναβαθμίστηκε αισθητά.
Ευελπιστούμε στην συνέχιση της μέχρι τώρα άριστης συνεργασίας μας για την περαιτέρω ανάδειξη της Επετείου της Μάχης του Ντολμά αλλά και του Αιτωλικού γενικότερα.
Τέλος ευχαριστούμε τον λαό του Αιτωλικού που αγκάλιασε την προσπάθεια που κάνουμε εδώ και τρία χρόνια να αναδείξουμε το γεγονός της Μάχης του Ντολμά και το Αιτωλικό, και συμμετείχε μαζικά!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: