Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αυτή η νίκη αφιερώνεται
Πρώτα πρώτα σε εσένα φίλε Αιτωλικιώτη:
που τόσο καιρό ένοιωθες πόσο δίκιο έχεις και δεν μπορούσες να το βρεις, που τόσο καιρό σε έχουν συκοφαντήσει ότι αντιδράς χωρίς λόγο και όχι γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας,
που μας συμπαραστάθηκες είτε με την παρουσία σου, ή με την σκέψη σου σε όλη την διάρκεια του αγώνα......

Σε όλους τους φίλους από όλη την Ελλάδα που μας έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές.
Ιδιαιτέρως αφιερώνεται στον δικηγόρο μας κ. Κρηνίδη Ιωάννη, που μπόρεσε μέσα από πολλά εμπόδια να φέρει με επιτυχία εις πέρας αυτήν την υπόθεση.
Είναι η πρώτη νίκη σε μια σειρά νικών που θα παλέψουμε για να έρθουν στο μέλλον.
Αφιερώνεται όμως και σε όλους:
Όσους προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να μας βάλουν τρικλοποδιές και εμπόδια στον δίκαιο αγώνα μας.
Στους  δημοτικούς συμβούλους που έχουν οποτεδήποτε χρησιμοποιήσει το θέμα του νερού για να προβληθούν, να εκλεγούν και να αποκτήσουν πληρωμένα αξιώματα.
Σε όλους τους τωρινούς συμβούλους του Αιτωλικού, από τους οποίους κανένας δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο για να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα του τόπου τους. Προφανώς κάπου θα είχαν να αλλάξουν κάποια λάμπα, ή να ρίξουν πίσσα. Πιθανώς όμως και να είχαν να ρίξουν από “βλάβη” βρωμόνερα στην θάλασσά μας. Την επόμενη φορά παιδιά.
Αφιερώνεται όμως και στον τωρινό ηγέτη όπως τον αποκαλούν οι σύμβουλοί του, τον κ. δήμαρχο της πόλης μας. Αυτόν που θα έφερνε νερό τον Φεβρουάριο και μετά τον Μάιο και μετά τον άλλο Φεβρουάριο και μετά τον άλλο Σεπτέμβριο και μετά περιμένετε το τέλος της θητείας μας για να μας κρίνετε. Σε σένα που πιθανώς σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις το θέμα του νερού για να ξαναεκλεγείς. Σε σένα επίσης που πιθανώς σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις το θέμα των λογαριασμών για να ξαναεκλεγείς. Σε σένα που δεν είχες το θάρρος ούτε καν να εμφανιστείς μπροστά στους δημότες σου. Αλήθεια που ήσουν εσύ, που ήταν ο δικός σου πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ; Έστειλες υπάλληλο στο δικαστήριο για να φορτωθεί αυτός όλη την ευθύνη την στιγμή που ξέρεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο διευθυντής αν δεν το αποφασίσετε εσείς οι αιρετοί.
Θα τολμήσεις τέτοια παιχνίδια σε βάρος των υπαλλήλων; Εσύ έχεις την ευθύνη και ο πρόεδρός σου. Εσύ υποσχέθηκες, όχι ο διευθυντής.
Έτσι λοιπόν αξιότιμε κύριε δήμαρχε, μπορεί να μην είναι Φεβρουάριος αλλά Ιούλιος και να μην το κάνεις από μόνος σου, αλλά να σε διατάζει το δικαστήριο. Ξεκίνα λοιπόν τώρα την διανομή νερού όπως λέει η απόφαση του δικαστηρίου και περίμενε την συνέχεια που θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα.
Αφιερωμένο με εκτίμηση

Τα μέλη της επιτροπής κατοίκων για το νερό και την θάλασσα
Σταύρος Γκίζας, Γιώργος Παν. Ζηνεμπής, Θεόδωρος Μπότας, Διονύσιος Μπρούνος, Παναγιώτης Σαλονίτης, Γεώργιος Σουλές, Ελένη Τσίτζου



Δεν υπάρχουν σχόλια: