Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Με manolaco διασκεδάζει η νεολαία Αιτωλικού αυτό το Σάββατο

Τα Ρεμπάκια Pool Bar υποδέχονται το Σάββατο 27-6-15 τον super star DJ και παραγωγό της tech house και techno σκηνής Manolaco.

Ο Μιχάλης Μανωλάκος, γνωστός και ως Manolaco γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Άρχισε τις μουσικές τους σπουδές από την ηλικία των εννέα ετών και για τα επόμενα επτά χρόνια μελέτησε θεωρία και αρμονία, κάνοντας παράλληλα εξάσκηση στις δεξιότητές του στα πλήκτρα......
Στην ηλικία των δεκατριών ετών η κύρια επιρροή του ήταν η West Coast Hip Hop και η Detroit House μουσική. Επηρεάστηκε, επίσης, από Big Beats, Soul, Funky και acid grooves. Το καλοκαίρι του 2002 έπαιξε ως κεντρικός dj στο club Linardo (Πάρος) δίπλα σε πολλούς διάσημους τοπικούς Djs. Μετά από αυτό, ο φίλος του ο Pascal (Deejay) τον συμπεριέλαβε στο “Majestic crew” και ο Manolaco έπαιξε σε μερικά από τα πιο hot clubs, όπως Home, Club 22, Hilton (Αθήνα), Motel, Danza, Plus X, ανάμεσα σε διεθνείς House καλλιτέχνες, όπως Kenny Carpenter, Mateos& Matos, Kenny Hawks, Roger Sanchez, Mr. V, Onsulade και πολλούς ακόμα.. Το 2006 η μουσική επιρροή του από τον καλό του φίλο Lorenzo (BLEND) τον οδήγησε στη στροφή του προς την Electronic House με στοιχεία funky. Αυτή η εξέλιξη του έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μερικά Blend events σε clubs όπως FUZZ, LUV, Shadow, Ammos, Blend Club (Αθήνα) και CavoParadiso (Μύκονος), δίπλα σε καλλιτέχνες όπως Richie Hawtin, Ali Dubfire, Gaiser, Magda,Troy Pierce, Terry Francis, Ray Okpara, Nekes, Matthias Tanzmann, Raresh, Kreon&Lemos. Το 2010 ήταν χρονιά έμπνευσης και δημιουργικότητας για τον Manolaco και γι’ αυτό ήταν μια χρονιά ολοκληρωτικά αφιερωμένη στο studio. Οι φρέσκιες ιδέες του συνδυάστηκαν μοναδικά με τον rock ρυθμό του, δημιουργώντας δεκαπέντε ποιοτικά house κομμάτια. Ορισμένα από αυτά δημιουργήθηκαν μαζί με το άλλο μουσικό του μισό και καλό του φίλο Ikee, σε γνωστές εταιρείες όπως Monique Musique, Unlock Records, Greelpound, Akbai Music, Arjaus Records, Datagroove και Sound Mass. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν μια μαζική υποστήριξη από πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες, όπως: Ronan Portela, Ariel Rodz, Marco Carola, Alexis Cabrera, Urss, Someone Else, Anja Schneider, NicFancioulli, Jay Tripwire και UtkuDalmaz . Τι έπεται; Λοιπόν, αυτή η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη για τον Manolaco, καθώς συμπεριλαμβάνεται στον τεράστιο καλλιτεχνικό κατάλογο της εταιρείας Blend, ανάμεσα στους παγκοσμίως κορυφαίους djs και παραγωγούς.

Παρέα του ο δικός μας Petros Flakas σε ένα warm up set σε ηλεκτρονικούς ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: