Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Ο 1ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Έγινε με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Μαραθώνιος κανοε καγιακ στην Λιμνοθάλασσα Αιτωλικού – Μεσολογγίου. Η εκκίνηση δόθηκε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου από το λιμάνι Μεσολογγίου και τα πολλά πληρώματα που έλαβαν μέρος, ακολουθώντας μια μαγευτική διαδρομή, τερμάτισαν στη Δυτική παραλία Αιτωλικού. Το τελευταίο πλήρωμα κατέφτασε γύρω στις 7.30 το απόγευμα και ακολούθησε κέρασμα φιλοξενίας από τους διοργανωτές......

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το νεοσύστατο Ναυτικό Όμιλο Αιτωλικού, από το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου και από το Δήμο Μεσολογγίου. Αρωγοί της προσπάθειας των συμμετεχόντων ήταν το Λιμενικό Σώμα Μεσολογγίου και η εθελοντική ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου. Τους αθλητές συνόδευαν τέσσερα σκάφη ταχύπλοα των Ναυτικών Ομίλων για κάθε ενδεχόμενο.
Στον τερματισμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Σταράμος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γεώργιος Γένδουλας. Αξίζει να σημειώσουμε την προσπάθεια που κατέβαλε ο Αντιδήμαρχος Π Σταράμος για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, ενώ τον Δήμαρχο Μεσολογγίου δεν τον συνόδευαν ούτε οι τοπικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Αιτωλικιώτες του επεφύλαξαν ψυχρή υποδοχή καταλογίζοντας του τα προβλήματα του νερού, της μόλυνσης της Λιμνοθάλασσας και των κουνουπιών.
Τα όποια μικρά προβληματάκια παρουσιάστηκαν στην οργάνωση της εκδήλωσης, δικαιολογούνται μιας και δεν έχει ξαναγίνει κάποιο παρόμοιο εγχείρημα. Σίγουρα του χρόνου θα εξαλειφθούν.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις των Ναυτικών ομίλων Μεσολογγίου και Αιτωλικού.







Δεν υπάρχουν σχόλια: