Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου Γ Παπαναστασίου

«Το ταμείο είναι… μείον και προσπαθούν να το γεμίσουν με αέρα κοπανιστό. Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να δείξει πως διαμορφώνει αέρα νίκης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά το κάνει άτεχνα και βιαστικά, προδίδοντας τον πανικό και τα αρνητικά μηνύματα.....που καταφθάνουν σωρηδόν στον υποψήφιό του και στα στελέχη του, σε ολόκληρη την Περιφέρεια».

Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος της παράταξης «Ζούμε Δυτικά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Παπαναστασίου, Γιάννης Μάκκας, δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου (που αναπαράχθηκαν και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης) και τα οποία θέλουν την Δυτική Ελλάδα, περίπου ως «βέβαιη» για το κυβερνών κόμμα.

«Ποιόν κοροϊδεύουν και σε ποιόν τα λένε αυτά;» συνέχισε ο κ. Μάκκας. «Ολόκληρη η κοινωνία βοά κατά του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων του, πολύ περισσότερο στην Δυτική Ελλάδα, όπου η απροθυμία στελεχών του κυβερνώντος κόμματος να μπουν στη μάχη της Περιφέρειας, έδωσε δεκάδες πρωτοσέλιδα! Και αναγκάστηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να επιστρατεύσει την τελευταία στιγμή ένα κυβερνητικό στέλεχος από την Αχαΐα που πρέπει να πείσει τώρα τον κάθε πολίτη, ότι μπορεί να κάνει ως Περιφερειάρχης όσα δεν έκανε επί πολλά χρόνια, ως υφυπουργός, βουλευτής και αντινομάρχης Αχαΐας. Δυστυχώς γι’ αυτούς κανένας δεν πείθεται… Ακόμα, δυστυχέστερα, απέναντί τους βρίσκεται ο Γιώργος Παπαναστασίου, ένας νέος, άφθαρτος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος που ξέρει να μιλάει στην γλώσσα του λαού και έχει συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο για την Δυτική Ελλάδα. Ένας υποψήφιος Περιφερειάρχης, που όσο περισσότερο γνωρίζεται, τόσο περισσότερο συσπειρώνει τριγύρω του πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, καθώς μπορεί να έχει πολύ συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα, αλλά δεν ανήκει στα ξύλινα πολιτικά κοστούμια του χθες. Ας μην ξεγελάνε τον πόνο τους λοιπόν, στο ΠΑΣΟΚ. Η κοινωνία δείχνει προς τα πού πάνε οι εκλογές και ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι μέσα στην κοινωνία. Μακάρι να μπορούσε να πει το ίδιο και ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ… Να είναι βέβαιοι όλοι, ότι οι εκλογές στην Περιφέρεια, όχι μόνο θα οδηγηθούν στον β’ γύρο, αλλά να είναι έτοιμοι στο ΠΑΣΟΚ και για τις ακόμα πιο… οδυνηρές εκπλήξεις που έρχονται» κατέληξε ο εκπρόσωπος τη παράταξης «Ζούμε Δυτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: