Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
Αγαπητοί σύντροφοι όλοι αυτό το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει θεατές σε ένα θέατρο παραλόγου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές.....


Από την αρχή είχα εκφράσει την αντίθεση μου με τις επιτροπές που αναδεικνύουν υποψηφίους και τους υποψηφίους που αναζητούν δεκανίκια στήριξης τους από επιτροπές οι οποίες ευρίσκονται μακριά από την τοπική κοινωνία.
Από την αρχή είχα εκφράσει την άποψη ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες, να συγκεντρώσουν τους υποψηφίους και μέσα από μια δημοκρατική προκριματική διαδικασία να προχωρήσουμε στην ανάδειξη ενός υποψηφίου και μέσα από συναινετικές διαδικασίες και συνεργασίες και τη στήριξη όλων να προχωρούσαμε στην διεκδίκηση του δήμου.

Δυστυχώς όμως μετά την παραίτηση του κ. Γιάννη Ψαράκη αντί η οργάνωση να καλέσει τους ενδιαφερόμενους ώστε να ετοιμαστεί συγκεκριμένη πρόταση με την επιλογή του καλύτερου υποψηφίου άρχισαν απότομα να παλινδρομούν κάποιοι και από υποψήφιοι της περιφέρειας να επιστρέφουν ως υποψήφιοι του δήμου, και λειτουργώντας ως αρπακτικά και μακριά από τις οργανώσεις επιχειρούσαν να επιβάλλουν ως δεδομένη την συμμετοχή τους φτάνοντας στο σημείο να ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τους ψηφοφόρους του κόμματος αναφέροντας ότι έχουν την στήριξή του.

Επειδή είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ της οργάνωσης Μεσολογγίου θέλω να κάνω γνωστό προς κάθε κατεύθυνση αυτό που κάποιοι έπρεπε να έχουν κάνει νωρίτερα. Δηλαδή να γνωρίσω στην κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ ότι το κόμμα δεν στηρίζει καμία μέχρι υποψηφιότητα. Οι καιροσκόποι, οι αριβίστες, οι υπερόπτες και οι αρχομανείς αν θεωρούν ότι έχουν τη στήριξη του κόμματος να βγουν και να το δηλώσουν δημόσια και όχι με παπαγαλάκια να το μεταφέρουν στον απλό κόσμο επιχειρώντας να τον εξαπατήσουν και να κλέψουν την ψήφο του. Όποιος αυτή τη στιγμή δηλώνει ο ίδιος ή συνεργάτες του ότι στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως κοινός απατεώνας και πολιτικός τυχοδιώκτης προκειμένω να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Οι πραγματικοί σοσιαλιστές, οι αγωνιστές της δημοκρατίας και της συμμετοχής είναι μόνο αυτοί που μέχρι και την τελευταία στιγμή αγωνίζονταν για να διασφαλιστεί μια κάθοδος στις δημοτικές εκλογές τη οποία θα την στήριζε η μεγάλη κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ και όχι οι άνθρωποι που χρόνια τώρα συμμετέχουν στο ίδιο παιχνίδι και οι οποίοι οδηγούν με τις πράξεις τους τον απλό κόσμο συνολικά στην αμφισβήτηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Ο «Καλλικράτης» δεν είναι παιχνίδι. Έχει αυξημένες αρμοδιότητες και για αυτό θα έπρεπε η δική μας υπευθυνότητα και σοβαρότητα να είναι αυξημένη.
Με βάση αυτό και για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξαπάτηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ εγώ ένα απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ παίρνω την ευθύνη και δηλώνω δημόσια ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν τυγχάνει της στήριξης του ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον καλώ τους φίλους, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές που κυριαρχούνται από αρχομανία και υπεροψία και να εκτιμήσουν τη βαρύτητα της ψήφου τους η οποία δεν πρέπει να χαραμιστεί σε τέτοιους συνδυασμούς.

ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Αλιέων Ελλάδας
Ιχθυόσκαλα Μεσολογγίου – 30200 Μεσολόγγι, Τηλ.-FAX 26310 26791, 6970223930

Δεν υπάρχουν σχόλια: