Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Μήνυση της Δημοτικής Αρχής συνέχεια

Σε έγνοιες φαίνεται ότι έβαλε η προηγούμενη ανάρτηση μας, τους υπεύθυνους του ιστολογίου «Αιτωλικό Μη Ενεργοί Πολίτες».
Προφανώς αιφνιδιάστηκαν από την είδηση, ...
γιατί ενώ οι ανακρίσεις του Ειρηνοδικείου γινόταν κυριολεκτικά στην διπλανή τους πόρτα, αυτοί δεν κατάλαβαν τίποτα. Ούτε ο «κατάσκοπός» τους πήρε είδηση, αλλά ούτε και ο «εκ των έσω πληροφόρηση» συνεργάτης τους.

Αναρωτήθηκε λοιπόν αυτή η μικρή ομάδα (από κάθε άποψη μικρή) των ΜΕΠ, οι επονομαζόμενοι σύμφωνα με φίλο του ιστολογίου μας “Με Εμπάθεια Πορευόμενοι”, που βρήκε την είδηση το etolikonews και τη δημοσίευσε.
Συγκάλεσαν λοιπόν σύσκεψη στο γνωστό κρυμμένο στα στενά του Αιτωλικού ουζερί που συνεδριάζουν, κάλεσαν τους νομικούς τους συμβούλους, τους πασίγνωστους σε όλους κ. Τρικενέ, κ. Αγουρίδη και κ. Τσιλιλή και αφού τους τίμησαν με μπόλικους εξαίρετους μεζέδες (καλό ουζερί ο Βάματας), δεν κατάφεραν να βρούν απάντηση στο ερώτημα τους.
Μετά αφού διέθεσαν ώρες ολόκληρες σε αναζητήσεις στο δικό μας ιστολόγιο, συνδεόμενοι από την ώρα 23.06:16 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι την ώρα 02.22:03 ξημερώματα Σαββάτου, (πολύ αγωνία ρε παιδιά), όπως δείχνουν καθαρά τα στατιστικά του ιστολογίου μας και αφού πήρε φωτιά η σύνδεση της Hellas On Line HOL που διαθέτουν (αλήθεια έχει HOL και στο εξωτερικό απ’ όπου συνδέεστε;), δημοσίευσαν τις γνωστές σε ύφος αναρτήσεις τους, με συκοφαντίες, φτηνές ταμπέλες και αυθαίρετα συμπεράσματα κατά του etolikonews.
Και φυσικά δεν παρέλειψαν να παίξουν και το γνωστό «παιγνίδι της αλάνας» «πούντο πούντο το δακτυλίδι, ψάξε ψάξε δεν θα το βρείς» και για να μας πείσουν για τα γραφόμενά τους μας έδειχναν το «δακτυλίδι» με τα εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Μέχρι τώρα δεν ασχολούμαστε με τα μικρά αυτά ανθρωπάκια, παρ’ όλες τις επιθέσεις που μας έχουν κάνει κατά καιρούς, απλά και μόνο γιατί δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.
Αποφασίσαμε να τους απαντήσουμε όμως και να τους λύσουμε μερικές απορίες, παρακάμπτοντας τη συμβουλή φίλων μας, που μας λένε «μην τα βάζετε με βλάκες, θα σας ρίξουν στο επίπεδό τους και θα σας νικήσουν λόγω εμπειρίας», για ένα και μόνο λόγο. Όσο βλάκας και να είναι κάποιος, κάποια στιγμή έχει αναλαμπή και ίσως δει και κρίνει σωστά.

Αγαπητοί φίλοι «Με Εμπάθεια Πορευόμενοι», όταν κατατίθεται μια μήνυση, πρόσβαση στα στοιχεία της προανάκρισης έχουν μόνο οι μηνυτές και οι κατηγορούμενοι. Δεν έχουν ούτε οι μάρτυρες ούτε κανείς άλλος.
Από το etolikonews δεν είναι κανείς μηνυτής.
Μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα μόνοι σας, εμείς δεν μπορούμε να σας δώσουμε άλλα στοιχεία τουλάχιστον τώρα, γιατί μας δεσμεύει ο Νόμος που σεβόμαστε, σε αντίθεση με σας που «σκυλεύετε ακόμα και μνήμες νεκρών».
Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση, καθώς και για τον ρόλο που παίξατε εσείς στην υπόθεση αυτή.

Διαβάστε άλλη μια φορά την είδηση της μήνυσης της Δημοτικής Αρχής εναντίον σας και φροντίστε αυτή τη φορά να δείτε το φεγγάρι και όχι το δάκτυλο που το δείχνει.
Μην κοιτάτε το δέντρο, δείτε το δάσος που βρίσκεται μπροστά σας.
Μη αφήνετε τη μνησικακία να σας τυφλώνει.
Ψάξτε τα ανώνυμα σχόλια που επιτρέψατε (άρα τα υιοθετείτε αφού δεν εκφράζουν κάποιον επώνυμα) στην ανάρτηση «Νταμαριού Καρβέλη Νεώτερα»
Βρε μικρά κακόμοιρα ανθρωπάκια, δεν καταλάβατε ακόμα ότι σας την έχουν στημένη; Δεν ζητάνε πολλά, μιας ημέρας καταδίκη ζητάνε και 50 ευρώ χρηματική ικανοποίηση. Μετά στα πολιτικά Δικαστήρια θα σας πάρουν και τα σώβρακα. Και φυσικά δεν θα τα πάρουν από τους «ακάλυπτους» από σας, αλλά από τους «επιδοτούμενους». Τι Δημοτική Αρχή θα ήταν αν δεν τα ήξεραν όλα;

Και κάτι τελευταίο για τον Χρηστάκη και τον Θοδωράκη. Κάποιος που είναι κατηγορούμενος, δεν μπορεί να είναι και μάρτυρας. Αυτό για το σχόλιό σας περί ρουφιάνων, το οποίο θα σας επιστραφεί σύντομα.
Όσο για τους μυστικοσύμβουλους, μην ψάχνετε στο etolikonews δεν θα βρείτε κανέναν. Ψάξτε μεταξύ σας ποιος από σας είναι διορισμένος από μεγαλοπαράγοντα του Δήμου μας και τον βρήκατε.
Και εμείς σύντομα θα σας αφιερώσουμε δύο αναρτήσεις περί μνησικακίας και περί ρουφιάνων, για να δείτε πόσο σας αγαπάμε!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: