Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Τίτλοι τέλους για το Δημοτικό κατάστημα «Εξέδρα»

Το Δημοτικό κατάστημα «Εξέδρα» που λειτουργούσε μέχρι τώρα σαν Καφετέρια κλείνει και αλλάζει χρήση. Ο Δήμος Αιτωλικού βρίσκεται στην φάση αποβολής του σημερινού ενοικιαστή, ...από τη μια μεριά λόγω λήξης της σύμβασης μίσθωσης και από την άλλη λόγω χρεών του εκμισθωτή προς τον Δήμο Αιτωλικού.
Επόμενος ενοικιαστής θα είναι η Εθνική Τράπεζα, όπου θα στεγάσει το υποκατάστημα Αιτωλικού, διαμορφώνοντας ανάλογα τον χώρο.
Με την κίνηση αυτή η Δημοτική Αρχή πέτυχε δύο στόχους.
Πρώτον διατηρείται το υποκατάστημα της Εθνικής στο Αιτωλικό την στιγμή που η τράπεζα δήλωνε ότι αν δεν βρει κατάλληλο ακίνητο θα κλείσει το υπάρχον κατάστημα και θα το μεταφέρει σε άλλη πόλη.
Δεύτερο και κυριότερο αλλάζει χρήση ένα ακίνητο του Δήμου που ήταν πάντα προβληματικό. Ο κάθε ενοικιαστής απαιτούσε επισκευές των ζημιών που έκανε ο προηγούμενος και η καταβολή των ενοικίων ήταν πάντα προβληματική για τον Δήμο.
Με την αλλαγή της χρήσης σε τράπεζα, θα εισπράττει και ο Δήμος τα χρήματά του, που σίγουρα θα είναι πολύ περισσότερα από τα 440,00€ περίπου το μήνα, που είναι σήμερα το ενοίκιο για την «Εξέδρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: