Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 20–1–2017, ημέρα  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 17.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων Περιφ. Ενότητας Αιτωλ/νίας -“Διοικητήριο”, Κύπρου 1, Μεσολόγγι 30200), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:


  •      Συζήτηση – ενημέρωση σχετικά  με την υδροδότηση της Δ.Κ. Αιτωλικού(εισηγητής κ.Καραπάνος Νικόλαος – Δήμαρχος).

  •       Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου “Πνευματικό – Κοινωνικό – Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου” (εισηγητής κ.Κότσαλος Αγαθ. – Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου).

  •       Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2017 του νομικού προσώπου “Κέντρο & Μουσείο Χαρακτικών Τεχνών-Βάσως Κατράκη”  (εισηγητής κ.Σταράμος Παν. – Δημοτ. Σύμβουλος).

(Η συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα λόγω των ειδικών συνθηκών σχετικά με το 1ο θέμα της Η.Δ.).
Ο Πρόεδρος
Αγαθάγγελος Κότσαλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο πολλα υποσχομενος και ανεπαρκεις δημαρχος οι αφαντοι και ανευθινοι και χωρις ανιδιοτελης βουληση δημοτικοι συμβουλοι, βλαβεροι για το αιτωλικο, μπορουσαν να κανουν το βελτιστο και οχι προχειρο, Θα τους χαρακτηριζα οι πρωην τοπικιστες που ξεπουληθηκαν στην ιερα πολη, αλλα εκει ειναι κοινως τα λεγομενα οι μεγαλη μαμαλα , εχεται δυομιση χρονια ακομα αλλα μετα θα πεσετε στον καιαδα αν αποτυχεται!!!! Υπαρχη χρονος να επανορθωσετε να αφουγγραστητε την κοινωνια του αιτωλικου, αν ειστε πραγματι αιτωλικιοτες και οχι υποχειρια .