Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Επεισοδιακή η συνέλευση για το νερό του Αιτωλικού


 Λαϊκή συνέλευση έγινε σήμερα στις 5.00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αιτωλικού μετά από πρόσκληση των Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων Αιτωλικού.
Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αιτωλικού Σπύρος Ψιλογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Σταράμος και Πάνος Σταμούλης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Αιτωλικού Γιώργος Γένδουλας και ο Τοπικός Σύμβουλος Σταμάτης Σακκάς.
Επίσης παραβρέθηκαν η Βουλευτής Αιτ/νιας του Σύριζα Μαρία Τριανταφύλλου και ο ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας Παυσανίας Παπαγεωργίου.....

Λόγω της δίκαιης αγανάκτησης του κόσμου από το πρόβλημα του νερού και χάριν στο θερμό ταπεραμέντο πολλών παρευρισκόμενων, τα αίματα άναψαν πριν ξεκινήσει ακόμα η συνέλευση.
Έτσι πρώτο θύμα ήταν η δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας «Αιχμή», η οποία την ώρα που έστησε την κάμερα για να κάνει τη δουλειά της και να μαγνητοσκοπήσει τη συγκέντρωση, άκουσε από τους θερμόαιμους παρευρισκόμενους ότι είναι ανεπιθύμητη η εφημερίδα της στη συγκέντρωση γιατί «είναι φερέφωνο του Καραπάνου». Έτσι μπροστά στο θυμό που αντίκριζε και μη μπορώντας να δουλέψει με ασφάλεια, μάζεψε την κάμερα και αποχώρησε.
Ακολούθησε ενημέρωση από το Δημοτικό Σύμβουλο Πάνο Σταράμο για το τι έχει συμβεί από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι σήμερα με το νερό του Αιτωλικού.

Στη συνέχεια και στην πρόταση να πάρει το λόγο η κα Τριανταφύλλου ακολούθησε ένας πανζουρλισμός από τους θερμοκέφαλους με προσπάθεια επίθεσης εναντίον της κας Βουλευτού χωρίς να έχει καταλάβει κανείς τον λόγο της επίθεσης και το τι της καταλογιζόταν. Απλά σαν δημόσιο πρόσωπο συγκέντρωσε τα άδικα πυρά των δικαίως αγανακτισμένων Αιτωλικιωτών.


Υπομονετικά περίμενε να ησυχάσουν τα πράγματα και όταν πήρε το λόγο ανέφερε ότι η πρόταση του Δήμου για την επέμβαση στη πηγή πρέπει να απορριφθεί γιατί η πηγή του Κεφαλοβρύσου δεν μπορεί να δώσει πόσιμο νερό.
Στην ουσία δεν υπήρξε καμία πρόταση στη συγκέντρωση αυτή. Κανένας από τους παραβρισκόμενους δεν είναι αρμόδιος για κάτι σχετικό, παρά μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου.
Τότε γιατί έγινε η συγκέντρωση θα αναρωτηθεί κανείς. Το πιθανότερο είναι, όπως είπαν αρκετοί, ένα σχέδιο του απόντος άλλη μια φορά Δημάρχου Μεσολογγίου, προκειμένου να εκτονωθεί η οργή του κόσμου. Πράγμα το οποίο δεν επιτεύχθηκε γιατί η συγκέντρωση ανανεώθηκε για αύριο Τρίτη στην κεντρική Πλατεία και ώρα 4.00 το απόγευμα, με χρήση μεγαφωνικής εγκατάστασης, προκειμένου να τοποθετηθεί όποιος θέλει από τους πολίτες, πράγμα αδύνατον σήμερα λόγω της οχλαγωγίας.
Τέλος τη συγκέντρωση έκλεισε ο κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου ο οποίος ανέφερε ότι μαζί με την κα Τριανταφύλλου θα προωθήσουν σήμερα κιόλας πρόταση για υλοποίηση έργου με συνοπτικές διαδικασίες από την πλευρά του αρμόδιου Υπουργείου. 








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΧΜΗΣ.ΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΟ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.Ο ΔΕ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε τους με τις πέτρες.Ανικανοι και παπατζηδες με κυριο υπεύθυνο τον Μπανιέρα που ας δουλευει κανονικα