Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (video)

Πριν λίγες μέρες κατέρρευσε μια καμάρα του Ανατολικού γεφυριού. Ήρθαν οι αρμόδιοι, το έλεγξαν, το επισκεύασαν όσο ποιο πρόχειρα γινόταν με τσιμέντο, «έφαγαν» και μια ωραία μήνυση για παρέμβαση χωρίς άδεια της Εφορίας Νεωτέρων Μνημείων, τοποθέτησαν δυό πινακίδες απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων άνω των δύο τόνων (εξαιρούνται τα λεωφορεία γιατί το βάρος αυτών δεν βλάπτει τα γιοφύρια, μάλλον τα ωφελεί) και όριο ταχύτητας 20 χιλιόμετρα!!! και  τώρα κοιμούνται ήσυχοι ότι έκαναν το χρέος τους και για οποιαδήποτε ζημιά δεν φέρουν καμία ευθύνη.
Το βίντεο του Γιάννη Ζαβιτσάνου που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό για το μέγεθος της ζημιάς των γεφυριών και της αδιαφορίας των αρμοδίων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ "ΝΗΣΟΣ ΑΝΤΕΛΙΚΟ" ! ! !

Πάνος Καραπάνος είπε...

Από τότε που ξεκίνησε το λιμάνι στο Πλατυγιάλι, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τα γιοφύρια..........

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την πολύ δουλειά που έχει στο Πλατυγιάλι και δημιουργήθηκε το πρόβλημα!! Το πρόβλημα ξεκινάει απο τους ίδιους τους πολίτες που δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο τους... που είναι τα καθαρά νερα? που είναι οι φυσιολογικοί δρόμοι? σπίτια έτοιμα να καταρρεύσουν στα κεφάλια των περαστικών, οι ευοδίες που σου έρχονται όταν πας βόλτα στην περιμετρική? ενώ θα μπορούσε να ήταν παράδεισος το Αιτωλικό!! Κρίμα και ντροπή για αυτούς που ξέρουν μόνο να τρώνε. Συγχαρητήρια για το βίντεο ελπίζω κάποιος να το λάβει υπόψιν!!

Ανώνυμος είπε...

Ο "εθελοντής των γιοφυριών" Γιάννης Ζαβιτσάνος ,αυτή τη φορά με το βίντεο που τράβηξε μας δείχνει το κατάντημα των γιοφυριών του Αιτωλικού και μας θέτει όλους ενώπιον των ευθυνών μας.Γιάννη δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε,αλλά πολύ φοβάμαι ότι στην φάση που είμαστε τώρα μάλλον θα τα αφήσουν και όσο αντέξουν ακόμη.Μακάρι να διαψευσθώ,έτσι μας έχουν συνηθίσει με πρόχειρα μπαλώματα σαν τις ασπιρίνες που δίνουν μερικοί σε ανίατες αρρώστιες! Γιάννης Λουκάς

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!Η ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

groldwolf είπε...

Προαναγγελία ενός θανάτου. Ότι πιο αντιπροσωπευτικό έχει απομείνει από το Αιτωλικό μας, καταρέει σιγά-σιγά μαζί με τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο. Συγχαρητήρια Γιάννη για το βίντεο.