Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Δίκη Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Αιτωλικού

Την Τρίτη 28 Απριλίου έχει οριστεί να εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Πατρών η υπόθεση που αφορά παράνομες προσλήψεις εκ μέρους του Δημάρχου στον Δήμο Αιτωλικού και παράνομες αποφάσεις πρόσληψης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου...
Η δίκη αρχικά είχε οριστεί την 30-5-2008, αλλά αναβλήθηκε λόγω απεργίας των δικαστικών υπαλλήλων.
Κατηγορούμενοι είναι: 1. Νίκος Γαλάνης Δήμαρχος Αιτωλικού, 2. Νίκος Φραγκούλης, 3. Βασιλική Τσίντζου, 4. Μαρία Δημοπούλου – Κοντοδήμα, 5. Διονύσης Μπρούνος, 6. Αλκιβιάδης Χαραλαμπόπουλος, 7. Λεωνίδας Κακούρης, 8. Αμαλία Κοτσάλου, 9. Παναγιώτης Κουτσάφτης, 10. Δημήτριος Κατζόγιας, 11. Γεώργιος Κατσούλης, 12. Δημήτριος Μπούρος, 13. Σπύρος Μπλίκας, 14. Παύλος Σταράμος, 15. Σπύρος Βασιλείου, 16. Γεώργιος Καρέτσος, 17. Νίκος Κούρτης και 18. Ευάγγελος Κολτσίδας.
Στην δίκη αυτή είναι κατηγορούμενος επίσης Ο Δήμαρχος Νίκος Γαλάνης με την ιδιότητα του Προέδρου του Κατράκειου και η Βασιλική Τσίντζου με την ιδιότητα της Προέδρου της ΔΕΑΠΔΑ, πάλι για παράνομες προσλήψεις στα νομικά πρόσωπα αυτά.
Στην δίκη έχουν κληθεί 13 μάρτυρες υπάλληλοι του Δήμου Αιτωλικού.
Επίσης γίνεται αναφορά σε 33 αναγνωστέα έγγραφα.
Το αποτέλεσμα της δίκης θα κρίνει πολλά, γιατί αν είναι καταδικαστικό για τον Δήμαρχο ειδικά, ο Δήμος μένει χωρίς Δήμαρχο μέχρι εκλογής νέου Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία,στους καταγγέλοντες!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ως ΠΟΛΙΤΕΣ ένα ΟΡΑΜΑ.
Την επιτυχή έκβαση της δίκης.
Επιτυχής έκβαση φυσικά, είναι ΜΟΝΟ η καταδίκη των καταγγελομένων. Γνωρίζουμε φυσικά ότι δεν φταίνει όλοι, και ελπίζουμε αυτό να γίνει κατανοητό και να καταδικαστούν οι πραγματικοί ένοχοι.
Τειρεσίας