Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Νεολαία.gr

Κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της σχολικής εφημερίδας του Λυκείου Αιτωλικού. Οι μαθητές και οι καθηγητές του Λυκείου με όρεξη και μεράκι ασχολήθηκαν με την έκδοση της και το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους τους...

Το όνομα αυτής «Νεολαία.gr»

Πρόκειται για μια καλαίσθητη και προσεγμένη εφημερίδα έξι (6) σελίδων, που περιλαμβάνει ειδήσεις, πολιτιστικά, ποίηση, συνεντεύξεις, χιούμορ και γενικά άρθρα σχολικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο.

Διανθισμένη με όμορφες φωτογραφίες, περιλαμβάνει και δύο έγχρωμες σελίδες όπου βλέπουμε φωτογραφίες από τις σχολικές παραστάσεις της χειμερινής Αγιαγάθης, καθώς και πανέμορφες φωτογραφίες του Αιτωλικού, όπως τις συνέλλαβε ο φωτογραφικός φακός των παιδιών.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την έκδοση αυτή, καθώς και στους καθηγητές που βοήθησαν την προσπάθεια των παιδιών.
Πρέπει όλοι να αναζητήσουμε την εφημερίδα και να συνδράμουμε τα παιδιά του Λυκείου μας, δίνοντας θάρρος και δύναμη για την έκδοση του επόμενου φύλλου.

Επίσης να αναφέρουμε την οικονομική στήριξη της εφημερίδας από τον Δήμαρχο Αιτωλικού Νίκο Γαλάνη, καθώς και την βοήθεια στην έκδοση του Διονύση Μπρούνου στον οποίο ανήκει και η ιδέα της ονομασίας της εφημερίδας.

Την εφημερίδα μπορείτε να την προμηθευτείτε απο το Κέντρο τύπου Γρηγόρης Φράγκος και απο το περίπτερο Ιωάννης Μπάφας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!