Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Δελτία τύπου της Νομαρχίας Αιτ/νιας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολυσέλιδο αφιέρωμα στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενεί στο τεύχος 15 (Απρίλιος – Μάιος 2009) το περιοδικό «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» και παρουσιάζει τις περιοχές της Ναυπάκτου, της Ορεινής Ναυπακτίας, του Αστακού και της Παλαίρου.
Με προσεγμένα κείμενα και σπάνιο φωτογραφικό υλικό το περιοδικό δίνει στον αναγνώστη πολλές και σημαντικές πληροφορίες για τις συγκεκριμένες περιοχές και οι συντάκτες του αφιερώματος μεταξύ άλλων σημειώνουν:
«Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας προικισμένος νομός σε φύση και ανθρώπους.Το κυριότερο προσόν της είναι ότι δε τη βαριέσαι ποτέ, καθώς έντεχνα εναλλάσσει όψεις όλο το χρόνο με το χειμώνα να δίνει την αίγλη του αγκαλιάζοντάς τη με το λευκό του πέπλο, ενώ με τις καταπράσινες βουνοπλαγιές και τις μεταξωτές παραλίες της φαντάζει ακόμη πιο επιβλητική το καλοκαίρι…Τη δε άνοιξη είναι γεμάτη χρώμα…».


Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων που δραστηριοποιούνται στον Τομέα του Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2009 στις 11:00 το πρωί στο Διοικητήριο (αμφιθέατρο εκδηλώσεων) μετά από πρωτοβουλία του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιου Σώκου.
Στόχος της σύσκεψης είναι η εξέταση μέτρων αντιμετώπισης της κρίσης που αναμένεται να πλήξει τον τομέα του τουρισμού και στην περιοχή καθώς και η άρτια οργάνωση της συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «14 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό κέντρο «EXPO ATHENS» (Ανθούσα Αττικής) από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2009.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αντιληφθώ εγώ τώρα, έτσι αυθαίρετα, ότι το Αιτωλικό, πάλι απουσιάζει από οτιδήποτε. Και εσείς αντί να προτάξετε αυτό, πανηγυρίζετε για την έκδοση του οδηγού. Συγχαρητήρια Νίονιο μου. Μήπως έχουμε τίποτα μυστικές διαδρομές; Μην σβήσεις σε παρακαλώ το σχόλιό μου, γιατί θα με αναγκάσεις να επιστρέψω δριμύτερος στο Μ.Ε.Π.
Τειρεσίας

Ανώνυμος είπε...

'Αρτος και θεάματα, ρομαντισμός και υποκρισία ??? "Βόρβορος"

etoliko news είπε...

Το etoliko news είναι βασικά ειδησεογραφικό blog στο οποίο αναρτώνται οτι έχει σχέση με το Αιτωλικό και την ευρύτερη παριοχή. Γράφεται απο τρία άτομα (παλιότερα τέσσερα)και δεν αντιπροσωπεύει κανένα νιόνιο, κώστα, πάνο ή οτι άλλο όνομα θέλετε. Η Νομαρχία οι Βουλευτές και όποιος άλλος απλός πολίτης ή φορέας στελνει μήνυμα, δημοσιεύεται χωρίς κριτική, χωρίς "μυστικές διαδρομές" χωρίς σκοτεινές συνομωσίες. Τα σχόλια αναρτώνται ελεύθερα χωρίς να έχει σβηστεί ποτέ κανένα.Σε περίπτωση νομικής εμπλοκής το blog αυτομάτως αποκτάει όνομα ανάλογο της περίπτωσης. Τώρα το τι θα κάνεις εσύ στο ΜΕΠ φίλε τειρεσία είναι δικό σου θέμα

Ανώνυμος είπε...

Εάν το προσωποιήσα λανθασμένα στο όνομα Διονύσης, ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λανθασμένη η πληροφορία που είχα.
Επίσης δεν γνώριζα ότι ήταν ξένη δημοσίευση γιατί δεν αναφέρεται στο άρθρο.
Τειρεσίας