Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Για πράβαση καθήκοντος δικάζονται Δήμαρχος κ Δημοτικοί Σύμβουλοι Μεσολογγίου

Στις 13 Δεκεμβρίου παραπέμπονται σε δίκη για παράβαση καθήκοντος ο δήμαρχος Μεσολογγίου και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ανήκουν στη συμπολίτευση......

Το δικαστήριο αφορά την παράβαση καθήκοντος από το δήμαρχο Μεσολογγίου και τη συμπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου, στην προσωρινή διαταγή  που είχε δώσει ο δικαστής για παροχή πόσιμου νερού στους δημότες και την αποφυγή ρίψης λυμάτων από το βιολογικό καθαρισμό στη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού.
Αντί αυτού η δημοτική αρχή προσπάθησε να ανακαλέσει τότε την συγκεκριμένη προσωρινή διαταγή με αίτηση ανάκλησης, η οποία και απερρίφθη από το δικαστήριο.

Μετά απ΄όλα αυτά δήμαρχος και συμπολίτευση, αποφάσισαν να τοποθετήσουν 4 βρύσες στη θέση Μπούζα για να μπορεί να πίνει καθαρό νερό το Αιτωλικό, με αποκορύφωμα την δημόσια τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου, όπου καλούσε τους δημότες του Αιτωλικού να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, μιας και το νερό δεν τους αρέσει, ώστε να βρουν και αυτοί την ησυχία τους.

Ο Εισαγγελέας Μεσολογγίου, απέρριψε εκ νέου τις υποτιθέμενες ενέργειες της δημοτικής αρχής για παροχή πόσιμου νερού με 4 βρύσες οι οποίες βρίσκονται 4 χιλιόμετρα έξω από το Αιτωλικό και άσκησε ποινική δίωξη, όπου και τους παρέπεμψε ως κατηγορούμενους. 

    

πηγή:aliisetolikou.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: