Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥΤο πιο νευραλγικό Αστυνομικό Τμήμα της Α.Δ Αιτωλίας το παράτησαν στο έλεος του Θεού.
Ακέφαλο παραμένει το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού με αφορμή την "ηλεκτρική καρέκλα" της Διοίκησης αυτού, που αποτρέπει σχεδόν όλους τους Αξιωματικούς να μην αναλαμβάνουν, εξαιτίας των πολύ μεγάλων υποχρεώσεων που έχει η αστυνόμευση της περιοχής ευθύνης του, τόσο εδαφική όσο και παράκτια, με δεδομένη την υποστελέχωση του......


Τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Αιτωλικό, με την εξέγερση των κατοίκων που υποφέρουν από την ασύδοτη παραβατικότητα και την εξωφρενική ατιμωρησία, δεν κινητοποίησαν την επίσημη πολιτεία ούτε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ που έχει χρέος να διασφαλίσει τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών και την ευνομία αυτών.

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου ζητεί την άμεση στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τόσο σε Αξιωματικούς (Διοικητή, Υποδιοικητή ) όσο και σε κατώτερο Αστυνομικό προσωπικό για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις βεβαρημένες υποχρεώσεις της περιοχής και να επαναφέρει το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες.

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Μακρής Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: