Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ν. Καραπάνος: "Βάζουμε τέλος, στην εσωστρέφεια που ταλανίζει το Μεσολόγγι"

Ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της επίσκεψης του αν. Υπουργού Υγείας
στο Μεσολόγγι για τα προβλήματα του νοσοκομείου.
Άμεσα προσλαμβάνεται ιατρικό προσωπικό
 Το Μεσολόγγι επισκέφτηκε σήμερα (Πέμπτη 7/8) ο αν. Υπουργός Υγείας, Λ. Γρηγοράκης για επιτόπια εξέταση των λειτουργικών προβλημάτων του νοσοκομείου της πόλης, όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα κατά την συνάντηση στην Αθήνα του Νίκου Καραπάνου με τον Υπουργό Υγείας, Μ. Βορίδη......

Ο κ. Γρηγοράκος κατά την διευρυμένη σύσκεψη που έγινε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου δεσμεύτηκε για την με κάθε τρόπο διασφάλιση της πλήρους λειτουργίας του νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Στην κατεύθυνση αυτή ανακοίνωσε την άμεση πρόσληψη πέντε μόνιμων γιατρών εντός του επόμενου διμήνου, την επάνδρωση με επιπλέον επικουρικούς και με τρεις αποσπασμένους γιατρούς. Στην σύσκεψη ξεκαθαρίστηκε ότι θα υπάρξει άμεση κάλυψη με επικουρικό γιατρό του κενού στην καρδιολογική κλινική.
Ταυτόχρονα ο κ. Γρηγοράκος ανακοίνωσε τη διάθεση πίστωσης 30.000€ για τις απαραίτητες εργασίες για την εγκατάσταση αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου (σ.σ. θα μεταφερθεί από το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου).
Στο πλαίσιο της στελέχωσης με ιατρικό προσωπικό, ο κ. Γρηγοράκος ζήτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για επιπλέον προσλήψεις με βάση αυτές που θα γίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Γρηγοράκος υπογράμμισε τη συμβολή του νεοεκλεγέντα δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου στην οργάνωση της επίσκεψης, χαρακτηρίζοντας την εποικοδομητική.
"Η παρουσία μας εδώ σήμερα υποδηλώνει την έμπρακτη στήριξη μας στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Σήμερα παρουσία όλων των φορέων της περιοχής των 80.000 κατοίκων που εξυπηρετεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου δόθηκαν λύσεις στα βασικά προβλήματα. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια περαιτέρω στήριξη." τόνισε ο κ, Γρηγοράκος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια το προσωπικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου για το έργο που επιτελείται στο ίδρυμα.
Από την πλευρά του ο Νίκος Καραπάνος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τα θετικά  "δείγματα γραφής" που επέδειξαν για το νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική στάση των φορέων της περιοχής αναφορικά με την ιεράρχηση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
"Βάζουμε τέλος στην εσωστρέφεια που ταλανίζει την πόλη τα τελευταία χρόνια" κατέληξε με νόημα τη δήλωσή του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: