Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Πολιτικές Δηλώσεις Σπήλιου Λιβανου

Σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ 96 FM ο Σπήλιος Λιβανός μεταξύ άλλων ανέφερε για τον Βασίλη Μαγγίνα, για την τελευταία δήλωση του Χρήστου Μοσχανδρέου και για τις πολιτικές εξελίξεις:...

Για τον Βασίλη Μαγγίνα
«Ο Βασίλης Μαγγίνας σε όλη την πολιτική του διαδρομή πολιτεύεται με δυναμισμό και αξιοπρέπεια. Εκπέμπει πολιτικό λόγο κύρους και ειλικρίνειας. Ήταν και είναι χρήσιμος για την παράταξή μας. Ακόμη και σε αυτήν την δύσκολη προσωπική στιγμή – που δικαιολογημένα αισθάνεται μια πικρία – έδωσε το στίγμα της παραταξιακής του συνείδησης και αγωνιστικότητας, δηλώνοντας ότι θα δώσει το παρόν στον δύσκολο αυτόν αγώνα».

Για την τελευταία δήλωση του Χρήστου Μοσχανδρέου:
«Μετά τη δήλωση του Χρήστου Μοσχανδρέου, πολιτευτού της Νέας Δημοκρατίας, στα μέσα ενημέρωσης του Ν. Αιτωλοακαρνανίας, η οποία αφορά στο πρόσωπό μου και έχει ως εξής: «Εκφράζω τη λύπη μου για τους ατυχείς και άδικους χαρακτηρισμούς τους οποίους, σε πρόσφατη δήλωσή μου, απέδωσα στο πρόσωπο του βουλευτού της παράταξης Σπήλιου Λιβανού. Με τη σημερινή δήλωσή μου, επιθυμώ να διευκρινίσω ότι τιμώ το πρόσωπο του κ. Λιβανού, την παρουσία του στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και τη δράση του προς το συμφέρον του λαού της Αιτωλοακαρνανίας.», αισθάνομαι απόλυτη δικαίωση, τόσο πολιτική όσο και ηθική.
Ως εκ τούτου, για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν έχω κανένα λόγο να εμείνω στην αγωγή που κατέθεσα εναντίον του».

Για τις πολιτικές εξελίξεις:
«Το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος έχει ανάγκη από βαθιές ρίξεις και τομές. Προτείνω σήμερα η επόμενη Εθνική Αντιπροσωπεία, με συναινετικές διαδικασίες και αυξημένη πλειοψηφία, να προχωρήσει αποφασιστικά στην αλλαγή του εκλογικού συστήματος, τη μείωση του αριθμού των βουλευτών από 300 σε 200, τη διατύπωση ξεκάθαρου πλαισίου Πόθεν Έσχες για κόμματα και πολιτικούς, την πλήρη αλλαγή των κυβερνητικών δομών, την αναθεώρηση της λειτουργίας του συνδικαλιστικού κινήματος, την αλλαγή του συστήματος προμηθειών δημοσίων υπηρεσιών και νοσοκομείων και την αξιοκρατική αξιολόγηση των δημοσίων λειτουργών και εκπαιδευτικών».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την καλή προσωπική επιτυχία, θέλω να μάθω ΓΙΑΤΙ άλλαξε τον τόνο στο επώνυμό σας ; Κανονικά είναι Λ ί βανος και ΟΧΙ Λιβαν ό ς .Αυτό