Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Επιστολή διαμαρτυρίας του πολιτιστικού συλλόγου

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος, στο Δ.Σ. του Μουσείου «Βάσω Κατράκη» σχετικά με την αποδοχή του εκπροσώπου του στο Δ.Σ. της 27ης Μαΐου που έγινε στην Αθήνα...

Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό»

Αιτωλικό 25 Ιουνίου 2009
Αρ. Πρ. :10

Προς: Τον Πρόεδρο του Δ.Σ Μουσείου ‘’ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ‘’
Αιτωλικό.

Θέμα: "Μη αποδοχή εκπροσώπου μας"

Κατόπιν της άρνησης σας να δεχτείτε να συμμετάσχει στη συνεδρία του Δ.Σ. του Μουσείου "ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ", που έλαβε χώρα στις 27 Μαΐου 2009, του εκπροσώπου του Συλλόγου μας κου Χρήστου Λάτσινου, σας κάνουμε γνωστό ότι για το Σύλλογό μας δεν τίθεται θέμα παραίτησης του εκάστοτε εκπροσώπου του στο Δ.Σ. του Μουσείου και το μόνο αρμόδιο όργανο για τον ορισμό ή την ανάκλησή του σε αυτό είναι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Ως εκ τούτου η ενέργειά σας αυτή θεωρείται από εμάς αφενός μεν απαράδεκτη και καταδικαστέα και αφετέρου παρέμβαση στα εσωτερικά του Συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος Γ.Χ.Κομζιάς Ο Γραμματέας Χρήστος Λάτσινος
Τα μέλη
1. Σφυρής Γεώργιος
2. Κοτσόργιου Κατερίνα
3. Μουρίκης Νικόλαος
4. Καραγιάννη Κατερίνα
5. Μαντέλου Μαρία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποίον κοροιδεύουν αυτοί; Αφού σήκωσαν μπαιράκι και κάνουν χωριστές εκδηλώσεις απο τον Δήμο θέλουν και υποστίρηξη; θαυμάστε ύφος απέναντι στον Δήμαρχο και στο ΔΣ του Κατράκειου! Παρέμβαση στα εσωτερικά του συλλόγου λένε με ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και πρόκειται για παρέμβαση στα αρχεία του κράτους. Απαράδεκτη και καταδικαστέα λένε η ενέργεια ενω οι δικές τους εν'εργειες οι "ανώνυμες"... είναι δεκτές και επιβραβεύσιμες.

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτισμός που εκφράζεται με ενέργεια και μεράκι αποδεικνύει το μεγαλείο κορύφωσής του κάθε καλοκαίρι,δεν ασχολείται με υποχθόνιες παρεβάσεις εκφοβισμού.
Στον "ΑΝΩΝΥΜΟ" που είπε...