Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

"Λουκέτο" και στην απογευματινή λειτουργία του Κ. Υ. Αιτωλικού !

Μετά την καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου από αύριο Παρασκευή 1 Αυγούστου, "λουκέτο" μπαίνει και στην απογευματινή λειτουργία, του Κ. Υ. Αιτωλικού! Αφού καταργείται η εφημερία με αποτέλεσμα από τις 2 το μεσημέρι έως το πρωί το Κ. Υ. να κλείνει.
Μια εξέλιξη την οποία αναμένεται να ανακοινώσει αυριο στους εργαζόμενους, ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου κατά την επίσκεψή του στο κέντρο υγείας.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον διευθυντή του Κ. Υ., Γ. Αναγνωστόπουλο - ο οποίος βρίσκεται σε άδεια - μας επιβεβαίωσε την πληροφορία και μας εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του στην απόφαση αυτή της διοίκησης.....

"Την στιγμή της απουσίας μου από το Κ. Υ. λόγω άδειας η διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου αποφάσισε την αναστολή της απογευματινής εφημερίας του Κ. Υ. Αιτωλικού, που εξυπηρετεί υγειονομικά μια περιοχή 20.000 κατοίκων.
Μόλις επιστρέψω από την άδεια τη Δευτέρα θα προκαλέσω την παρέμβαση της 6ης ΥΠΕ και της δικαιοσύνης, για να μην εφαρμοστεί αυτή η απόφαση. Το γιατί αυτονόητο.
Ταυτόχρονα, απευθύνω έκκληση στους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη και τη δημοτική αρχή να παρέμβουν για το ζήτημα.
Με την υγεία των κατοίκων δεν πειραματιζόμαστε και πολύ περισσότερο δεν την θέτουμε σε κίνδυνο" μας δήλωσε ο Γ. Αναγνωστόπουλος εμφανώς οργισμένος για την εξέλιξη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: