Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ν. Καραπάνος: "Περίοδος προσαρμογής δεν θα υπάρξει..."


Καθημερινές οι ενημερωτικές συσκέψεις και συναντήσεις του νέου δημάρχου Μεσολογγίου. Το Σάββατο 30 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

Οριστικοποιήθηκε για το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014,  η ημερομηνία που θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Μεσολογγίου.....
Η τελετή θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του διοικητηρίου στο Μεσολόγγι, στις 8 το βράδυ.

Όμως, καθημερινές είναι οι συσκέψεις του νεοεκλεγέντα δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου με τα μέλη της δημοτικής του ομάδας για την κατάρτιση του σχεδιασμού δράσης του ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του σε λιγότερο από σαράντα ημέρες.
Ως γνωστό αμέσως μετά τις εκλογές συγκροτήθηκαν ομάδες εργασίας από τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους για όλους τους τομείς της διοικητικής διάρθρωσης του δήμου Μεσολογγίου με σκοπό την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και της λειτουργίας του δήμου τόσο στις δημοτικές ενότητες όσο και γενικής λειτουργίας.
Οι ομάδες αυτές ήδη έχουν ολοκληρώσει την καταγραφή και προβαίνουν στην συγκεκριμενοποίηση προτάσεων, έτσι ώστε με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, να υπάρχει ολοκληρωμένο πλάνο λειτουργίας.
Μάλιστα για το λόγο αυτό έχει συνεδριάσει τέσσερις φορές σε Μεσολόγγι, μία Αιτωλικό και μία Νεοχώρι η δημοτική ομάδα του νεοεκλεγέντος δημάρχου για να υπάρχει εκτενής ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων.
Παράλληλα ο κ. Καραπάνος έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών και συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους για την προώθηση λύσεων σε διάφορα ζητήματα του δήμου και ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση, όπως στην εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ και παιδικών σταθμών.
"Τα προβλήματα και τα ανοιχτά ζητήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από την 1η Σεπτεμβρίου είναι πολλά. Πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις έχουμε ήδη ολοκληρώσει την καταγραφή της κατάστασης του δήμου και επεξεργαζόμαστε το πλάνο δράσης και λειτουργίας της δημοτικής μας αρχής.
Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας αλλά και πολλοί συμπολίτες μας, μια συμμετοχή που δημιουργεί την ελπίδα, ότι πολύ σύντομα η παραγωγή δημοτικού έργου θα έχει θετικό πρόσημο, έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις για έναν Δήμο για τα Παιδιά μας.
Εννοείται ότι περίοδος προσαρμογής δεν θα υπάρξει..." δήλωσε ο Νίκος  Καραπάνος μετά το τέλος της σύσκεψης με τα μέλη της δημοτικής του ομάδας στο δημοτικό κατάστημα Οινιάδων στο Νεοχώρι, την Παρασκευή 18 Ιουλίου.
Τέλος ο κ. Καραπάνος συμμετείχε σε ενημερωτική ημερίδα που έγινε στην Πάτρα από την ΚΕΔΕ για τους νεοεκλεγέντες δημάρχους της περιφέρειας όπου και είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να ανταλλάξει απόψεις με τους συναδέλφους του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: