Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.


Ετούτο το  βιβλίο δεν είναι Ημερολόγιο, ούτε  χρονικό, ούτε μαρτυρία, ούτε ένα είδος ρεπορτάζ και γραπτού ντοκυμαντέρ, Είναι τίποτ’ απ’ αυτά, και σχεδόν όλα αυτά μαζί. Κείμενα με τη προσωπική μου ματιά που θα μπορούσαν να έχουν και τίτλο «Η τριετία των μνημονίων όπως την είδα». Είναι ένα βιβλίο, μια περιπλάνηση στο σκηνικό της τελευταίας τριετίας. Αν με ρωτάς τώρα σε ποιόν απευθύνεται;......
Σ’ όλους εκείνους που ουσιαστικά ενώ έζησαν, δεν πολυκατάλαβαν τη τριετία αυτή της αποτυχίας και της κρίσης, κι ίσως μέσα από εδώ, αντιληφτούν τι έχει συμβεί, μ’ ένα τρόπο αλλιώτικο απ’ την απεχθή ειδησιογραφία, γιατί «φιλτράρει» τα γεγονότα και τα πρόσωπα με ένα τρόπο τελείως διαφορετικό.
Ποτέ δεν είδα τα γραφτά μου σαν μέσο βιοπορισμού, αν και απ’ τα βιβλία ζω λόγω επαγγέλματος, ποιος έχει εξ άλλου την ευχέρεια, σ’ ετούτο τον οικονομικό «Αρμαγεδδώνα» να διαθέσει σήμερα χρήματα για ένα βιβλίο 238 σελίδων. Σ’ όλους λοιπόν το διαθέτω δωρεάν, και αν δεν σας κάνει κόπο ξεφυλλίστετο εδώ: AGGELOKASTRO NEWS.
Μπούτιβας Κώστας-Καστρινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: