Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Συνέλαβαν τον εκδότη της εφημερίδας του Αιτωλικού «Τα Γιοφύρια»

Συνελήφθηκε το Σάββατο το πρωί ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας του Αιτωλικού «Τα Γιοφύρια» Αποστόλης Μπλίκας και κρατείται στο κελί του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, προκειμένου να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία τη Δευτέρα το πρωί.
Αιτία της σύλληψης είναι ένα άρθρο που έγραψε στο νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα Γιοφύρια» και το οποίο θεωρήθηκε συκοφαντικό για τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Π Κατσούλη.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής:......
Στο νέο φύλλο της εφημερίδας που τυπώνεται από την Παρασκευή σε τυπογραφείο στο Μεσολόγγι, περιλαμβάνεται ένα άρθρο πρωτοσέλιδο όπου ο εκδότης καταφέρεται αιχμηρά εναντίον του Δημάρχου Μεσολογγίου Π Κατσούλη, για το θέμα των υπέρογκων λογαριασμών νερού του Αιτωλικού.
Ένας εργαζόμενος του τυπογραφείου ειδοποίησε τον κ Δήμαρχο και του παρέδωσε ένα φύλλο της υπό έκδοση εφημερίδας. Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου πήγε στον Εισαγγελέα την εφημερίδα και του έδειξε το επίμαχο άρθρο. Έτσι ο Εισαγγελέας διέταξε την κατάσχεση όλων των φύλλων της εφημερίδας από το τυπογραφείο και την προφυλάκιση του Αποστόλη Μπλίκα προκειμένου να δικαστεί τη Δευτέρα.
Στη συνέχεια άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, συνέλαβαν τον εκδότη της εφημερίδας και τον κρατούν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, απ’ όπου και η φωτογραφία που εξασφάλισε το etolikonews.
Εμείς ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική και να αποσύρει ο Δήμαρχος Μεσολογγίου τις κατηγορίες κατά του Αποστόλη Μπλίκα, που ότι έγραψε, το έγραψε από αγάπη για το Αιτωλικό.      

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη πρωταπριλια

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καστρινός είπε...

Χούντα είναι θα περάσει. (Κι αυτό δεν είναι ψέμα Πρωταπριλιάτικο πατριώτες.)

Ανώνυμος είπε...

Δίνω 100.000 euro εγγύηση για την αποφυλάκιση του άμοιρου εκδότη κι άλλα τόσα για ένα φύλλο της εφημερίδας του με το επίμαχο άρθρο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ ωραίο το Πρωταπριλιάτικο ψέμα σου,και του χρόνου να γράψεις ότι ο Αποστόλης ξαφνικά εγκατέλειψε τα εγκόσμια και ενδύθηκε το ράσο του Μοναχού στη Μονή που είναι Ηγούμενος ο Εφραίμ

etolikonews είπε...

typosmesol@gmail.com
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μετά από τον ξεσηκωμό που προκάλεσε η φυλάκιση του δήθεν συκοφάντη Μπλίκα Αποστόλη, εισηγήθηκε στην εισαγγελία Μεσολογγιου την μετατροπή της φυλάκισης σε ποινή κοινωνικής εργασίας. Ο κ. Μπλικας οφείλει εντός 3 ημερών να παρουσιαστεί στην εισαγγελία και να παραδώσει 20 νεα ανέκδοτα, αλλιώς θα επιστρέψει στα κάτεργα.

Ανώνυμος είπε...

πρωταπριλια...........................................