Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Διαπλεκόμενοι και κερδοσκόποι

Αλήθεια πόσο διάφανα απεγνωσμένες προσπάθειες καταβάλλει η διαπλοκή για να σωθεί! Και πόσο θα εντείνονται αυτές καθώς πλησιάζει η ημέρα των εκλογών και της λαϊκής ετυμηγορίας!
 Ας αρχίσουμε από τις μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις που κατακερματίζουν το πολιτικό σκηνικό σε τέτοιο βαθμό, δημιουργώντας την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να δώσουν καμία λύση οι εκλογές..........
Διακαής ελπίδα της διαπλοκής είναι, ότι με το που θα δει κάτι τέτοιο ο κάθε κανονικός άνθρωπος, που πιέζεται από τα δικά του καυτά οικονομικά και άλλα καθημερινά προβλήματα, θα σπεύσει να δηλώσει αδιαφορία και απόχη. Τολμούν λοιπόν να σκέπτονται να μας αφαιρέσουν το ιερό δικαίωμα επιλογής αυτών που θα μας διοικήσουν την επόμενη τετραετία, απαξιώνοντας την διαδικασία πριν μας δοθεί καν η ευκαιρία να ασκήσουμε ΤΟ ΙΕΡΟ, το τονίζω και πάλι, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. Η πρώτη αντιδημοκρατική παρέμβαση...
 Και έπειτα, προεξοφλεί το σενάριο των ακατανόμαστων της διαπλοκής, αφού δεν πρόκειται και έτσι και αλλιώς οι εκλογές να δώσουν κάποια στιβαρή πολιτική λύση, το μόνο που απομένει μέσα στη σύγχυση και το πολιτικό σκοτάδι, είναι ένα σχήμα Δοτής Συνεργασίας, Ελεγχόμενο και...Ίδιο, εύκολα προσαρμοζόμενο, στις ανάγκες για αρπαχτή κερδοσκοπία που είχε και συνεχίζει να έχει η παρέα αυτή! Δεύτερο πλήγμα κατά των δημοκρατικών θεσμών του συντάγματος και της χώρας! Δεύτερη προσβολή για μας τους ψηφοφόρους!
 Ποντάρουν στην απελπισία μας, στη συγκεχυμένη μας σκέψη που οι ΙΔΙΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΜΕ, στο σκοτάδι που πάει να σκιάσει τις ζωές μας, μετά τη χρόνια εκμετάλλευση της χώρας από τα κέντρα Διαφθοράς, ενώ μας κατηγορούν και από πάνω ότι "μαζί τα φάγαμε!"
 Ε, όχι λοιπόν δεν θα μας εξουδετερώσουν με τα ψέματα τους, στις εκλογές θα δώσουμε σε εκείνους την απάντηση που τους αρμόζει και σε μας μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία που θα εγκαινιάσει την Επείγουσα Αναγέννηση του Τόπου!

Άρης Έξαρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια: