Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τα καθημερινά προβλήματα

Αυτές τις μέρες και αφού το επέτρεψε ο καιρός, έγιναν παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης του Αιτωλικού, προκειμένου να κλείσουν οι λακκούβες που δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.
Έτσι συνεργεία του Δήμου έκλεισαν με ψυχρή πίσσα τις μεγαλύτερες λακκούβες, όχι όμως σε όλους τους δρόμους...
Σε παλιότερη ανάρτηση είχα γράψει για τον «δρόμο καρμανιόλα», που αφορούσε τον παραλιακό δρόμο προς Αγρίνιο που έχει καταντήσει σκέτος κίνδυνος για τους διερχόμενους.

Με την υπ αριθμ πρωτοκόλλου 7146/22-7-08 αίτηση προς την κα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αιτωλικού, ζητούσα να ληφθούν μέτρα για τον δρόμο αυτόν, για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των περιοίκων.
Η αίτηση μέχρι σήμερα δεν έχει συζητηθεί στο ΔΣ γιατί η κα. Πρόεδρος προφανώς δεν κρίνει σοβαρό το θέμα, έχοντας πολύ σοβαρότερα θέματα προς συζήτηση (αναθέσεις μικροέργων, αιτήσεις συλλόγων, προσλήψεις νέων για πρακτική εξάσκηση κλπ).
Το ότι κινδυνεύουν ζωές ανθρώπινες από την έλλειψη πεζοδρομίων και φωτισμού είναι δευτερεύων. Το ότι κινδυνεύουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα από τις καθιζήσεις του δρόμου και από τις λακκούβες είναι ασήμαντο.

Από τότε ο δρόμος έχει στην κυριολεξία διαλυθεί (φωτο) και κανείς δεν ενδιαφέρεται έστω και για μια πρόχειρη επισκευή. Έχει εγκαταλειφθεί εντελώς παρόλο που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος των αυτοκινήτων από και προς το Αγρίνιο.

Και εντάξει η κα. Πρόεδρος του ΔΣ έρχεται σπάνια στο Αιτωλικό από το Αγρίνιο και δεν ενοχλείτε από τέτοιες μικρολεπτομέρειες.
Όμως ο αυτοαποκαλούμενος αυτάρεσκα «αντιδήμαρχος των έργων» κ. Φραγκούλης δεν βλέπει κάθε πρωί το χάλι του δρόμου.
Γιατί αδιαφορεί; Γιατί δεν κάνει έστω και μία πρόχειρη επισκευή;
Ή μήπως έλυσε το πρόβλημα αλλάζοντας δρομολόγιο κάθε πρωί απλά για να μην βλέπει το πρόβλημα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: