Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Της λακκούβας το ανάγνωσμα

Πριν λίγες ημέρες μας ανακοίνωσαν όλο χαρά οι διοικούντες το Δήμο Μεσολογγίου , ότι κλείνουν επιτέλους οι λακκούβες στους δρόμους του Αιτωλικού κ αλλού. Και να οι φωτο και οι βαρυσήμαντες ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ να τα άρθρα να μας πληροφορούν ότι χρησιμοποιήθηκε μια νέα μέθοδος, της εκτοξευόμενης ασφάλτου που είναι πιο αποτελεσματική.

Εκείνο που δεν μας είπαν, είναι ότι η νέα μέθοδος λειτούργησε με το δέκα προς ένα. Δηλαδή σε κάθε δέκα λακκούβες, κλείνουμε την μία. Όπως επίσης ότι με τη νέα μέθοδο, τα σαμαράκια που δημιουργούνται είναι ψηλότερα μεν πιο ομοιόμορφα όμως.

Βέβαια δεν παραλείψαν να μας πληροφορήσουν ότι τώρα κλείνουν οι πιο επικίνδυνες λακκούβες και θα επανέρθουν για τις υπόλοιπες.

Πέρυσι τέτοια εποχή ρωτήθηκε ο τότε αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αιτωλικού Σ Βασιλείου, τι θα γίνει με τις λακκούβες και τα αυλάκια που έμειναν από το έργο της αντικατάστασης των σωλήνων ύδρευσης (Ανατολικό τμήμα Αιτωλικού) και έχουν καταντήσει τους δρόμους αδιάβατους και απάντησε ότι μέχρι τον Μάη θα έχουν αποκατασταθεί όλοι οι δρόμοι. Ένα χρόνο μετά οι δρόμοι είναι σε τρις χειρότερη κατάσταση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στον οικισμό Κεφαλοβρύσου στρώθηκαν με άσφαλτο οι δρόμοι ακόμη και αυτοί που οδηγούν στα χωράφια και μπράβο για το έργο αυτό, αγνοώντας όμως πως υπάρχουν ακόμα χωματόδρομοι στον πυκνοκατοικημένο οικισμό της Ανατολικής παραλίας Αιτωλικού στον ΑιΓιάννη. Σίγουρα στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος του «όσα βλέπει η πεθερά»








Δεν υπάρχουν σχόλια: