Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΟΜΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ για τον ΑΡΗ Αιτωλικού

Σε μια πρώτη Γενική Συνέλευση του ΑΡΗ Αιτωλικού, που έγινε τέλη Μαΐου, παρότι η συμμετοχή ήταν απελπιστική - γύρω στα 20 άτομα, μόνον - βρέθηκε η λύση με την πρόταση δημιουργίας ΟΜΑΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Έτσι, 10 άτομα πήραν την πρωτοβουλία για την εγγραφή 200 μελών με 100 ευρώ συμμετοχή για τον καθένα, με στόχο να συγκεντρωθεί ένα ποσό για να ξεκινήσει η ομάδα να οργανώνεται. Ήδη, μέχρι τώρα έχουν υπογράψει 150 άτομα και η ομάδα ευελπιστεί να πλησιάσει τα 300.....
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όλοι οι καταστηματάρχες και οι επαγγελματίες του Αιτωλικού γενικά - ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί, συνταξιούχοι - να συνδράμουν ώστε η ομάδα να μην βρεθεί στην προηγούμενη κατάσταση της καθημερινής επαιτείας. Μέχρι τέλους Ιουνίου η ομάδα σωτηρίας θα βγει να μαζέψει τα χρήματα, ενώ παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο θα κάνει τις πρώτες κινήσεις συνεργασίας.
Να σημειώσουμε ότι, ΟΛΟΙ οι ΧΟΡΗΓΟΙ θα μπουν σε μια λίστα - αφίσα, με την οποία ο κόσμος θα ενημερώνεται για να επιλέγει τους συγκεκριμένους χορηγούς για τις συναλλαγές του - αγορά προϊόντων και προσφορά υπηρεσιών - με στόχο ο ΑΡΗΣ να γίνει άμεσα ΚΤΗΜΑ των φίλων του.
Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον ΑΡΗ Αιτωλικού, της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ, που αυτή τη φορά έχει δύσκολο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: