Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Αγριεμένοι ακόμα οι Αιτωλικιώτες με τους τσιγγάνους


Περίπου εκατό κάτοικοι του Αιτωλικού, βρέθηκαν το πρωί στα Δικαστήρια του Μεσολογγίου. Πολλοί από αυτούς κατέθεσαν για τα επεισόδια, ενώ αύριο οι συλληφθέντες γύφτοι οδηγούνται στον ανακριτή.
Οι κάτοικοι του Αιτωλικού, πήγαν με κονβόι στο Δικαστικό Μέγαρο του Μεσολογγίου και έδωσαν καταθέσεις στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που γίνεται για τα σοβαρά επεισόδια της περασμένης Παρασκευής........
Τους κατοίκους συνόδευε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούσης παρουσία δικηγόρου.
Στο μεταξύ και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τους τρείς γύφτους, που αναζητούνται για τα επεισόδια, οι τέσσερις που συνελήφθησαν το Σάββατο , οδηγούνται αύριο στον ανακριτή, ως πρωταίτιοι των επεισοδίων. Τρεις εξ αυτών, για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία για χρήση πυροβόλων όπλων αντιμετωπίζουν κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η Αστυνομία, συνεχίζει να βρίσκεται επί ποδός στην περιοχή, με 24ωρες περιπολίες και έντονη παρουσία, αφού τα πνεύματα είναι ακόμα τεταμένα με πολλούς Αιτωλικιώτες να έχουν ακόμα άγριες διαθέσεις και απλά περιμένουν την αποχώρηση της αστυνομίας.
Επίσης και αύριο στα δικαστήρια θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, υπό τον φόβο επίθεσης κατοίκων του Αιτωλικού, κατά των συλληφθέντων.

ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Σήμερα αναμένεται να επαναφέρουν οι γιατροί στα Ιωάννινα τον τραυματία που προσκομίστηκε εκεί και βρίσκεται σε καταστολή από το Σάββατο.
Η κατάσταση του είναι σταθερή και οι γιατροί δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Έχει τραύμα στο πάγκρεας και στην κάτω κοιλιακή χώρα, ενώ η βολίδα είναι καρφωμένη στο συκώτι του.
Ο άλλος τραυματίας που νοσηλεύτηκε στο Μεσολόγγι έχει βολίδα καρφωμένη στα οστά της λεκάνης η οποία έκριναν οι γιατροί ότι δεν πρέπει να πειραχτεί, ενώ του αφαιρέθηκε και μέρος του εντέρου που είχε τρυπήσει.


Σήμερα ήταν ημέρα πληρωμής των προνοιακών συντάξεων (πολυτέκνων) και πολλοί Αιτωλικιώτες περίμεναν τους γύφτους στον δρόμο που οδηγεί στο Ταχυδρομικό κατάστημα με άγριες διαθέσεις, αλλά ευτυχώς δεν εμφανίστηκε κανείς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Etsi patriotes...min afisete kounoupi orthio na taraxei tin omorfh polh tou Aitolikou...

Katharisma edo kai tora....

Ανώνυμος είπε...

ας γινουμε και το παραδειγμα και για αλλες πολεις της ελλαδας που μαστιζονται απο την πληγη αυτη..
ξεσηκωμος-αυτοοργανωση-μηδενικη ανοχη