Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια Μεσολογγίου από κατοίκους του Αιτωλικού.


Οι κάτοικοι που είχαν πληροφορίες ότι οι γύφτοι θα συγκεντρωθούν έξω από τα δικαστήρια για να ζητήσουν την απελευθέρωση των κρατουμένων (συνταγή πολλάκις δοκιμασμένη από τους γύφτους), συγκεντρώθηκαν από νωρίς καθώς στις 11 αναμενόταν η μεταφορά των 4 συλληφθέντων γύφτων στον Ανακριτή. Την ώρα που η κλούβα της αστυνομίας μετέφερε τους δράστες των πυροβολισμών στον Ανακριτή......
οι κάτοικοι καταφέρθηκαν απειλητικά εναντίον τους, αλλά απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ με δακρυγόνα.
Οι κάτοικοι του Αιτωλικού δεν θα ησυχάσουν αν δεν τιμωρηθούν οι υπαίτιοι των πυροβολισμών. Να υπενθυμίσουμε ότι από τις σφαίρες των τσιγγάνων τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι σοβαρά και δυο ακόμα ελαφρά. Οι 4 τσιγγάνοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη στις 10 το πρωί προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία που θεωρείται ελλιπής. Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης αναμένονται οι ιατροδικαστικές γνωματεύσεις που θα δείχνουν τις συνθήκες του τραυματισμού των 4 Αιτωλικιωτών, για να φανεί αν όντως τα τραύματα προκλήθηκαν από τους πυροβολισμούς. Οι κατηγορίες πάντως που βαρύνουν τους τσιγγάνους είναι κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς παραπέμπονται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενώ κατηγορούνται και για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Στο μεταξύ λίγο αργότερα στο σημείο που είχαν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι του Αιτωλικού έφθασε και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παν. Κατσούλης ο οποίος έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, αφού όπως υποστήριζαν οι κάτοικοι όλο αυτό τον καιρό που υπέφεραν από τις επιθέσεις των τσιγγάνων εκείνος δεν βρισκόταν στο πλευρό τους.  
Ακολούθησε διαπληκτισμός του Δημάρχου με έναν από τους τραυματίες του Αιτωλικού, στον οποίον απάντησε με έντονο τρόπο. Ο Αιτωλικιώτης αγανακτισμένος από τον τραυματισμό του αλλά και από την αντιμετώπιση του Δημάρχου, του επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις ρίχνοντάς τον κάτω. Ευτυχώς παρενέβησαν οι ποιο ψύχραιμοι και το επεισόδιο έληξε εκεί.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ολόκληρο το Αιτωλικό (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) αναγνωρίζει παντελή αδιαφορία του Δημάρχου για τα προβλήματα του Αιτωλικού.
Για το θέμα του Δημάρχου και της απαξίωσης που δείχνει προσωπικά προς το Αιτωλικό και τους Αιτωλικιώτες, θα επανέλθουμε αφού ηρεμήσουν τα πράγματα με τους γύφτους.

φωτο απο aixmi-news.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά έτσι συνεχίστε δυνατά
καιρός ήταν επιτέλους !!! Περαστικά στους χτυπημένους