Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σε νομικό το θέμα των φουσκωμένων λογαριασμών ύδρευσης του Αιτωλικού

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατοίκων στο Δημαρχείο Αιτωλικού με θέμα το πρόβλημα του νερού.
Έτσι συστάθηκε μια επιτροπή η οποία προσέλαβε ήδη Δικηγόρο προκειμένου να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε ότι αφορά τους παράνομα φουσκωμένους λογαριασμούς ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και για το θέμα της ποιότητας του νερού και τους κινδύνους της υγείας μας που απορρέουν από την ανευθυνότητα των διοικούντων του Δήμου Μεσολογγίου και της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου.......

Η επιτροπή καλεί τους κατοίκους να μην πληρώνουν τους λογαριασμούς νερού, καθώς η απόφαση αύξησης των τελών ακυρώθηκε και θα πρέπει να εκδοθούν νέοι λογαριασμοί.
Επίσης καλούνται οι κάτοικοι να συνδράμουν οικονομικά την επιτροπή προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα του Δικηγόρου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα υπάρχουν; Ποια είναι η επιτροπή που υπογράφει την ανακοίνωση; Ποιος είναι ο δικηγόρος;

Ανώνυμος είπε...

Η επιτροπή αποτελείται απο άτομα που ενδιαφέρθηκαν για τα προβλήματα του τόπου μας και ήταν παρόντες στη συγκέντρωση, αντίθετα απο σένα που το ύφος σου προδίδει άνθρωπο αμέτοχο στα προβλήματα αλλά πρώτο στην κριτική της μαλ@κι@ς.

Ανώνυμος είπε...

καικαποιη μουλοι που τουσ ηρθε λιγο και τον πληρωσαν αυτοι ηταν εξυπνοι και παρτακηδες τι θα γινη με αυτους ? ολοι μαζι ενωμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:14 γιατί τέτοια συμπεριφορά; Κι αυτοί που δεν ήρθαν στη συγκέντρωση και σήμερα ενημερώνονται, δεν πρέπει να ρωτήσουν; Τέτοια άτομα σαν και σένα, αποτελούν την επιτροπή; Λίγη ψυχραιμία παρακαλώ. Έχουμε δικαίωμα όλοι στην ενημέρωση και θέλουμε να ξέρουμε που δίνουμε τα χρήματά μας, αλλά και σε ποιον απευθυνόμαστε για να μην πέσουμε στην παγίδα της παραπληροφόρησης. Μάθε όταν διαβάζεις λοιπόν να μην παρανοείς.

Ανώνυμος είπε...

οι ενημερωση δεν ειναι κακο , να βγανει δελτιο τυπου για το θεμα ωστε να μην παει κανενας μα κανενας να πληρωση.
λαος ενωμενος ποτε δεν παει χαμενος

Ανώνυμος είπε...

Συμπολίτες σημαντικό θέμα η τιμή του νερού αλλά ποιό σημαντικό για μένα είναι η ποιότητά του. Γιατί και φυσιολογικά τιμή να μας χρεώσουν, ήδη εμείς δαπανούμε για αγορά εμφιαλωμένων και βυτίου κορπής ένα σημαντικό ποσό ετησίως. Γι' αυτό προέχει νομίζω ο αγώνας για την ποιότητα του νερού μαζί φυσικά με μια λογική τιμή.