Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κάδοι ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

          Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
               Γραφείο Δημάρχου
      Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. επικοινωνίας :2631055462, 6937233192

Ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υλοποιώντας τις στρατηγικές του για πράσινη ανάπτυξη και αηφορία τοποθέτησε σε συνεργασία με την εταιρεία Revive Α.Ε. (www.revive.gr), κάδους ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών στον Δήμο. Σε όλες τις δράσεις του Δήμου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Δημότης........
Έτσι για την επιτυχία της δράσης αυτής, καλούμε τους Δημότες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών και να δείξουν, συμμετέχοντας ενεργά, την στήριξή τους και σε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου.

Κάδοι έχουν τοποθετηθεί στα εξής σημεία :
•    Επί της οδού Σπύρου Μουστακλή, στο ύψος της Ηλεκτρικής (δημοτικό πάρκινγκ).
•    Στον προαύλιο χώρο τουΕ S/M Carrefour Μαρινόπουλου .
•    Στη δυτική πλευρά του «Ξενοκρατίου» και στο ύψος αυτού,  επί της οδού Βαρνακιώτου
.
Σχόλιο etolikonews: Από το παραπάνω δελτίο τύπου φαίνεται καθαρά ότι οι διοικούντες τον Δήμο Μεσολογγίου Π Πατσούλης και λοιποί γίγαντες της Δημοτικής Διοίκησης, θεωρούν Δήμο μόνο την Ιερή Πόλη Μεσολογγίου και για το λόγο αυτόν δεν τοποθετήθηκαν κάδοι για χρησιμοποιημένα λάδια σε άλλες δημοτικές ενότητες (Αιτωλικό, Νεοχώρι, Κατοχή κλπ).
Ίσως πάλι να πιστεύουν ότι οι κάτοικοι του Δήμου εκτός Ιερής Πόλης δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τη χρήση λαδιού στο μαγείρεμα….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος κ.Κατσούλης είναι γνωστό ότι είναι μαέστρος στο παπατζιλίκι αφού η εξαγγελθείσα δραστηριότητα περισυλλογής των καμένων εδώδιμων λαδιών, είναι μία ακόμη παπατζίδικη διακηρυξη, όπως η ναυτιλιακή σύνδεση Μεσολογγίου Ζακυνθου. Καλά θα κάνει ο παπατζής Δήμαρχος να κόψει τις παπαριές και να μαζέψει κανα σκουπίδι απο αυτά που βρωμάει η Πόλη. Επίσης θα πρέπει να μας εξηγήσει πως γίνεται να μιλάει για ανακύκλωση όταν τα σκουπίδια των μπλε και των πράσινων΄κάδων ριχνονται στην ίδια χαβούζα. Εκεί σκοπεύει να ρίχνει και τα καμένα λάδια;
Σκοπευτής