Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ν. Καραπάνος: «Ο εμπορικός κόσμος ασφυκτιά»


«Ο εμπορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και όλης της χώρας κυριολεκτικά ασφυκτιά και βλέπει το μέλλον με πρωτόγνωρη αβεβαιότητα. Τα αποτελέσματα της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής του μνημονίου που ασκεί η κυβέρνηση έχουν οδηγήσει το πιο παραγωγικό ίσως κομμάτι της οικονομίας σε πλήρη κατάρρευση.
Ένας περίπατος στις αγορές του Μεσολογγίου, του Αγρινίου, της Ναυπάκτου, της Αμφιλοχίας, της Βόνιτσας, του Αστακού, του Αιτωλικού, του Θέρμου.......
αλλά και των μικρότερων περιοχών θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο. Τα λουκέτα διαδέχονται το ένα, το άλλο και τα ξενοίκιαστα καταστήματα αποτελούν πλέον πλειοψηφία.
Ως ΝΔ είμαι βέβαιος ότι, με τη παρουσίαση από τον πρόεδρο μας, Αντώνη Σαμαρά της ρεαλιστικής πρότασης για την οικονομία την επόμενη εβδομάδα, θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την αναγέννηση της ελπίδας και την άρση των σημερινών αδιεξόδων» δήλωσε με την ιδιότητα του γραμματέα της ΕΚΟ Εμπόρων της ΝΔ, ο υποψήφιος βουλευτής, Νίκος Καραπάνος, ο οποίος στις συζητήσεις του με τον επιχειρηματικό κόσμο τονίζει ότι η πρόταση που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο θα δημιουργήσει νέα δεδομένα.
 Ο κ. Καραπάνος το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς  για ακόμη μια φορά επισκέφτηκε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και συζήτησε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των πολιτών. Παράλληλα συμμετείχε στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Θωμά στο ομώνυμο τοπικό διαμέρισμα του Μεσολογγίου και στον Εμπεσσό της Αμφιλοχίας καθώς και στο προσκύνημα της Αγίας Ελεούσας. Το παρών του έδωσε επίσης και στη «Γιορτή Πρατίνας» που διοργανώθηκε στη Γουριά Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: